Hoe je bedrijfsprocessen beter kan laten verlopen met zoho

Bedrijfsprocessen lopen niet altijd even lekker. Daarom zijn er systemen die dit beter kunnen laten verlopen. Zoho is zo’n systeem. Klik hier voor informatie over het geavanceerde en gebruiksvriendelijke systeem.

De drie soorten bedrijfsprocessen

Een bedrijfsproces is in de basis een terugkerende keten van activiteiten. De herhalende bedrijfsprocessen leggen het fundament van een organisaties neer. Alle bedrijfsprocessen zijn op een of andere manier met elkaar verbonden. Deze processen zijn in drie soorten te verdelen. De primaire, management en ondersteunende processen. De primaire processen zijn altijd direct betrokken bij het bedrijfsdoel. Voor de meeste bedrijven horen deze processen bij de verkoop en productie. De processen die zich richten op het inrichten van processen en het besturen van een organisatie zijn de managementprocessen. Als laatste zijn er de ondersteunende processen. Voorbeelden van deze processen zijn de financiële afdeling en de administratie. Deze zijn er zodat de primaire bedrijfsprocessen zo goed mogelijk uit te voeren zijn.

Klant cases van Prosolic laten zien waarom zoho helpt

Door het gebruik maken van zoho kun je bedrijfsprocessen vele beter laten verlopen. Je bent namelijk in één keer klaar met alle bedrijfsapplicaties. Je ontvangt allerlei apps die met een overzichtelijk geheel bedrijfsprocessen stroomlijnen. Er is voor ieder bedrijfsproces een zeer handige applicatie. Dit kan van facturering tot klantenservice en van interne communicatie tot de sales. Deze apps zijn gemakkelijk aan te sluiten bij elkaar, maar zijn ook los te gebruiken. Klant cases van Prosolic laten zien waarom het gebruik van zoho je bedrijfsprocessen beter laat verlopen. Klantcases over een leaseproces, psychologische test, urenregistratie, offertegenerator, obligatie tool en het updaten van klantendata. Het zijn allemaal voorbeelden hoe zoho de bedrijfsprocessen beter laat verlopen. De klantcase over de urenregistratie en hoe zoho hierbij heeft geholpen zal verder worden beschreven.

Klant cases van Prosolic: de urenregistratie

Er was eens een organisatie die behoefte hadden aan automatisering in de gewerkte uren van alle medewerkers. Hierbij was het krijgen van inzicht ook belangrijk. Eerder werd dit in Excel gedaan om vervolgens handmatig overgenomen te worden voor het boekhoudsysteem. Door een van de zoho applicaties konden de medewerkers van de organisatie makkelijk hun directe en indirecte uren registreren. Uren worden automatisch geselecteerd en worden na een akkoord gelijk gefactureerd aan de klanten. Per klant zijn alle directe en indirecte uren in te zien met een speciaal dashboard. Er zijn zelfs mogelijkheden om de urenregistratie nog verder te automatiseren. Dit kan door de koppeling aan bestaande boekhoudsoftware en planningsoftware.