Betonnen U-elementen, decoratief voor uw tuin

Bij betonnen constructies worden vaak U-elementen gebruikt voor de fundering. De elementen kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden aangezien het pre-fabrikaat betreft. Als groot voordeel valt te benoemen dat beton is niet alleen bijzonder sterk is, maar ook uiterst duurzaam is.

Door de ideale standaardmaten zijn ze direct klaar voor gebruik. Ze kunnen ook worden gebruikt als keerwand, aangezien ze bestand zijn tegen een hoge gronddruk. Dat maakt deze U-elementen tot een ‘steengoede’ en goedkope oplossing.

Betonnen U-elementen gebruiken

Er bestaan vele mogelijkheden om U-elementen te gebruiken, van bouwwerken tot aan decoratief of recreatief gebruik!

Ideale toepassingen met U-elementen zijn:

  • Keerwanden
  • Betonnen kruk
  • Betonnen tafeltje
  • Looppad door vijver
  • Geul, bij vijver
  • Borders
  • Opslag d.m.v. opstapeling

Laat uw fantasie de vrije loop en u kunt heel wat mooie decoratieve toepassingen binnen uw tuin integreren. Wat dacht u van een mooie haardhout opslagplaats? Door de U-elementen op elkaar te stapelen maakt u een prachtig geheel waar u het hele jaar door haardhout in kwijt kunt.

looppad vijver
Looppad in vijver. Foto: Betondingen.nl

U-elementen van beton besteld u op de website U-elementen.nl. Hier hebt u de keuze uit verschillende type U-elementen in verschillende tinten, van betonkleurig tot antraciet. Uw bestelling wordt uiteraard thuis bij u afgeleverd.