High Wine feestje

Zelfs al ben je maar met z’n tweeën, dan kan een High Wine al een fantastisch klein feestje zijn! Zeker bij Le Brasseur in Maarssen-Dorp.

Creatieve High Wine

Als je lekker wil eten, maar niet te sjiek, dan ben je bij restaurant Le Brasseur in Maarssen helemaal aan het goede adres! Chef Kok Marijn is de creatieve geest achter spannende en verrassende creaties. Dat hebben we al diverse keren mogen beleven. En over beleven gesproken: er hangt een gezellige gemoedelijke sfeer. Dat komt door de smaakvolle, gezellige inrichting, maar ook door het personeel. Zeer behulpzaam en vriendelijk. En dat is wat je wil, toch? Want lekker koken kunnen we zelf ook wel. Maar als je dan uit eten gaat, moet je je ook echt te gast voelen.

Maar goed, we zaten nu eens een keer op een ander tijdstip bij Le Brasseur en wilden eens iets heel anders. We zagen High Wine op de kaart staan. En een goede High Wine, dan moet aan de ene kant natuurlijk een heerlijke wijn geserveerd worden en aan de andere kant lekkere bijpassende hapjes.  Dat Marijn verrassend kan koken, wisten we maar dit? We waren benieuwd.

Het waren voornamelijk hartige hapjes met een variatie van vlees (wij hadden iets lekkers met gerookte eendenborst: heerlijk!), vis, schaaldieren en vegetarische hapjes. De coquille met een schuim van, ik meen, Noilly Prat, was fan-tas-tisch. Weer eens heel wat anders en superleuk om te doen. Omdat de kaart af en toe wisselt, zullen we dit zekers nog eens doen, de High Wine in Maarssen, bij Le Brasseur.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (TomZoethout), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.