High Tea bij Le Brasseur in Maarssen

Heerlijk erop uit en een ongeplande High Tea

Het was alweer prachtig weer afgelopen Paasweekend. We hadden een sloepje gehuurd om een tochtje over de Vecht bij Utrecht te maken. We hebben dit wel eerder gedaan, maar ons was in de bocht bij Maarssen-Dorp nog niet eerder bewust het terras opgevallen van Le Brasseur. Misschien was het ook wel het tijdstip, dat we eerder nog niet toe waren aan een stop.

High Tea in Maarssen met veel lekkernijen

We hadden wel lekkers aan boord, maar toen we eenmaal op het terras waren neergestreken, – uniek trouwens, hoe dat zo over de hoek in de Vecht is heen gebouwd- bekeken we de kaart en viel ons oog op de High Tea. Hmmm… daar was het wel een mooi moment voor en we bestelden voor z’n tweeën een High Tea. Zittend aan het water, een fantastisch uitzicht over de Vecht wachtten we op onze High Tea.

Opvallend veel verschillende soorten thee hadden ze en natuurlijk ook diverse verse thee als gemberthee en muntthee.

Daar kwam al het lekkers al aan. Heer-lijke sandwiches met vlees en vis, huisgemaakte kleine hartige dingetjes en zoetigheden. Maar ook lekkere kleine warme hapjes. En… mijn favoriet: de scones met ‘clotted cream’ en heerlijke jam!

We hebben genoten! Ben je in de buurt: wij raden aan de High Tea omgeving Utrecht bij Le Brasseur.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (TomZoethout), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.