Eiken vensterbanken op maat

Eiken Vensterbanken op maat 

Bent u opzoek naar eiken vensterbanken op maat? Wij kunnen deze voor u produceren op elke gewenste maat. Vaak zijn de vensterbanken verouderd of niet passend bij de rest van het huis. Onze eiken vensterbanken geven een hoogwaardige warme sfeer aan uw huis. Bij boomstam-tafels.com maken wij naast vensterbanken nog vele andere maatwerkproducten in eiken.

Vensterbanken op maat in eigen productie

In Aalsmeer staat ons houtverwerkend bedrijf. Hier produceren wij allerlei eiken producten, van planken tot ingewikkelde meubelstukken en dus ook eiken vensterbanken. Ons hout wordt hoofdzakelijk ingekocht in Frankrijk en komt gedroogd bij ons binnen. Gedroogd hout is noodzakelijk wanneer de eiken vensterbanken in een huiselijk klimaat gebruikt worden. Het eiken wat wij gebruiken voor de vensterbanken is rustiek eiken. Er kunnen dus knoesten en andere houttekeningen aanwezig in het eikenhout, dit maakt het stoer en speels.

Eiken vensterbanken bestellen 

Natuurlijk kunt u bij ons langskomen in Bleiswijk of Aalsmeer voor het bestellen van uw eiken vensterbanken. Wij hebben verschillende adviseurs die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes en ondersteunen bij het bepalen van de maten die u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook via mail of WhatsApp uw tekening aanleveren voor de benodigde vensterbanken. Aan de hand van uw tekening van de vensterbanken berekenen wij de prijs en ontvangt u van ons een offerte. Mochten u daarna de eiken vensterbanken willen bestellen, spelen wij uw tekeningen door naar onze werkplaats en gaan de meubelmakers met uw tekening aan de slag. Bij het opgeven van de maten moet u altijd rekenhouden dat wij werken met een tolerantie van +/-5mm. Let dus op dat u de vensterbanken niet te groot besteld want anders moet u deze nog aanpassen.

Afwerking van uw eiken vensterbanken

Op vensterbanken worden vaak planten of andere dingen geplaatst. Om zeker te zijn dat uw eiken vensterbanken vlekvrij blijven, raden wij altijd aan deze te laten behandelen. De behandeling zorgt dat de vensterbank een hoge bescherming krijg tegen vlekken en kringen en zorgt er ook voor dat het hout minder snel zal gaan werken/kromtrekken. Voor het behandelen van de eiken vensterbanken gebruiken wij twee producten; Osmo Wax of een transparante twee componenten lak. Met de Osmo wax kunt u kiezen uit verschillende kleuren, deze kunt u terugvinden op onze website. De transparante twee componenten coating zorgt ervoor dat het eikenhout zijn natuurlijk kleur behoudt. Beide producten zorgen ervoor dat uw eiken vensterbanken optimaal bestand zijn tegen de dagelijkse invloeden. 

Geïnteresseerd? Kijk op onze website voor meer informatie. 


Dit reclame-artikel is geplaatst door (admintosoutsourcing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.