Een persoonlijke benadering staat centraal bij Freedom auto aanpassingen

Freedom auto aanpassingen biedt zowel nieuwe auto’s als tweedehands rolstoelauto’s en leasecontracten. Voor welke optie ook kiest, wij leren je graag persoonlijk kennen. Er is namelijk weinig zo individueel aanpasbaar als een rolstoelauto en iedereen is anders en heeft zijn of haar unieke wensen. Je koopt deze voor een lange periode en wilt daarom de zekerheid hebben dat je goed zit. Hier vertellen we je waar de persoonlijke aanpak bij ons voor staat en hoe je direct contact met ons opneemt. Wij kijken er naar uit om het perfecte product af te leveren!

De persoonlijke aanpak van Freedom auto aanpassingen

Freedom Auto aanpassingen erkent een persoonlijke aanpak als een belangrijke waarde. Dit begint al bij het contact met de klantenservice. Wij gaan na het eerste contact met je om de tafel zitten. We luisteren naar jouw persoonlijke behoeftes en stellen zo een passend model samen. Ook na aflevering kun je altijd contact opnemen bij vragen en/of opmerkingen. Geen enkele rolstoelauto is hetzelfde en dat weten wij bij Freedom auto aanpassingen als geen ander. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak en we weten zeker dat je positief verrast bent door de mogelijkheden!

Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen!

Interesse in een rolstoelauto of aanpassingen bij jouw huidige wagen? Neem direct contact met ons op! Je bent hierbij nog niets verplicht. We hebben dermate veel vertrouwen in ons product dat we je zeker overtuigen. Onze offertes zijn duidelijk en overzichtelijk en benoemen elk onderdeel afzonderlijk, met daarbij mogelijke extra’s. Ook als je nog geen idee hebt wat jouw wensen zijn voor een rolstoelauto, staan we je graag te woord! Op onze website vind je meer informatie, maar telefonisch krijg je direct een deskundige aan de lijn.