Alles over Black Friday 2021

Aan het einde van het jaar is het weer zover: dan is het Black Friday 2021 en kun je weer gaan profiteren van mooie aanbiedingen waarmee je tientallen en soms wel honderden euro’s kunt besparen. Het is wel belangrijk om van tevoren op de hoogte te zijn van belangrijke informatie. Want wanneer is Black Friday 2021 precies, welke winkels doen mee en hoeveel kun je besparen? Dat lees je hier!

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday 2021 is op vrijdag 26 november, de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Van origine is Black Friday een fenomeen dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar nu ook in Nederland en veel andere Europese landen plaatsvindt. Black Friday staat bekend om de hoge kortingen die tijdens deze dag gelden, maar het komt ook nog voor dat de zaterdag en zondag erna nog aanbiedingen zijn waarvan je kunt profiteren. Black Friday 2021 is het moment om bepaalde aankopen te doen, omdat de kans groot is dat je heel veel geld kunt besparen.

De deelnemende winkels

Voordat je weet of Black Friday 2021 interessant voor jou is, is het goed om te weten welke winkels er allemaal meedoen. Dit zijn er steeds meer, want Black Friday wordt ieder jaar populairder. Dit betekent dat de kans groot is dat je kunt gaan profiteren van een goede aanbieding. De hoogste kortingen vind je traditiegetrouw bij (web)winkels als Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Maar ook andere winkels als Wehkamp, FonQ en BCC hebben gegarandeerd een aantal mooie aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken.

Populaire categorieën voor Black Friday 2021

Tot de populaire categorieën van Black Friday behoren onder andere elektronica en games, maar ook televisies, witgoed, woonartikelen, kleding, parfum en cosmetica. Dit zijn de categorieën die het meest populair zijn en waar dan ook vaak de hoogste kortingen te vinden zijn.