Sfeer en gezelligheid in je interieur

Rust, gezelligheid en evenwicht in je woning creëer je met onder andere de juiste meubelen. Het juiste formaat meubelen zorgt voor balans en harmonie, en een goede verhouding van materialen bepaalt voor een groot deel welke sfeer je woning uitstraalt. Massief hout is een natuurproduct dat je woning warmte en levendigheid geeft en wat perfect te combineren is met ‘koelere’ materialen zoals metaal en kunststof. Massief houten meubelen kun je op maat laten maken. Door te kiezen voor maatwerk meubelen denk je écht na over wat je nodig hebt en krijg je een interieur dat past bij jou en je huis.

Praktisch

In plaats van een heleboel winkels te doorzoeken naar dat ene meubel dat ongeveer past, neem je bij een meubelmakerij zelf de touwtjes in handen en laat je precies dat meubel maken dat je écht zoekt. Je kunt er terecht voor vele soorten meubelen; dressoirs, boekenkasten, salon- en eetkamertafels zijn maar een kleine greep uit het assortiment. Gangbare meubelen die je kunt laten omzetten tot minder gangbare formaten, omdat je zelf bepaalt hoe hoog, breed en diep ze worden. Bij de totstandkoming van je meubel beslis je niet alleen het formaat, maar ga je ook nadenken over oplossingen. Wat is de beste uitvoering voor jou? Waar heb je het meubel voor nodig en hoe richt je het in? Heb je extra laden nodig? Moeten er bepaalde spullen achter de deuren passen? Moet het meubel een rustige uitstraling hebben of mag het lekker opvallen? Een leuke klus waarbij een meubelmaker je graag adviseert.

In de spotlights

Een boekenkast op maat speciaal voor de plek die jij in gedachten hebt. Laag en breed of smal en hoog het is allemaal mogelijk bij een meubelmakerij. Wil je deurtjes of laden in de boekenkast, sierlijke profiellijsten, een dichte onderkant of liever strakke pootjes, stel de boekenkast samen die jij graag wilt hebben. Liever een landelijke uitvoering in de verf of naturel in hout kleur, massief houten boekenkasten die passen in jouw interieur.

Gemak

Verder behoren praktische oplossingen zoals slotwerk in laden en deuren, kabelgaten voor snoeren en in hoogte te verstellen planken tot de mogelijkheden om je een meubel te laten samenstellen dat niet alleen op maat gemaakt is, maar ook handig is en precies dat doel vervult waarvoor jij het nodig hebt. Verder worden meubelen, gemaakt bij een meubelmakerij, bij je thuisbezorgd en in huis geplaatst zodat je geen vervoer en mankracht hoeft te regelen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogger), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.