Besparing hybride warmtepomp

Tegenwoordig is de vraag naar warmtepompen groot. De warmtepompen vervangen uiteindelijk de traditionele cv-ketel. Veel mensen hebben de vraag: “Wat is de beste hybride warmtepomp voor mijn woning?” om deze vraag te beantwoorden moeten we eerst kijken naar de verschillende typen warmtepomp. Er zijn twee soorten de hybride en de volledig elektrische warmtepomp. Deze warmtepompen hebben beiden een andere functie binnen de woning. De hybride warmtepomp zorgt alleen voor de verwarming van de woning. Terwijl de volledig elektrische warmtepomp alle taken op zich neemt. Dit is naast het verwarmen van de woning dus het warme water uit de kraan. De volledig elektrische waterpomp draagt bij aan een co2 neutrale levensstijl.

Volledige Elektrische warmtepomp

Een volledig elektrische warmtepomp is dus de volledige installatie. Dus waarom zou u kiezen voor de andere variant: de hybride warmtepomp? De keuze is afhankelijk van het installatiegemak en de kosten. Met de hybride warmtepomp kun je je huidige cv-ketel en radiatoren gewoon blijven gebruiken. De warmtepomp zorgt voor de verwarming in de woning en de cv-ketel verzorgt de warmte die nodig is bij het douchen. Met deze warmtepomp combinatie kun je met een gemakkelijke installatie alsnog besparen op je gasrekening.

Hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp kun je je huis verwarmen zonder gas. Maar met een volledig elektrische warmtepomp kun je nog meer, want deze soort warmtepomp verzorgt alle warmte die je nodig hebt in huis. Deze warmtepomp kan namelijk ook het warme water verzorgen. Deze warmtepomp is dus een volledige vervanging van de gedateerde cv-installatie.

Wanneer je een volledig elektrische cv-installatie hebt, kunt u, na de kosten van de installatie, een toekomst tegemoet gaan waarbij je niets meer hoeft te betalen aan gas. U betaalt alleen voor de vaste lasten voor water en elektriciteit. De kosten voor aardgas zijn met een volledig elektrische warmtepomp verleden tijd. Dat is niet het enige voordeel: je draagt ook bij aan een beter milieu!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.