Stijlvol met een horloge

Tegenwoordig heeft het dragen van een horloge niet alleen een praktische reden. Vele mensen die fan zijn van horloges doen dit om hun outfit een stijlvolle finishing touch te geven. Door de verschillende vormen en maten is een horloge een sieraad geworden die de competitie aangaat met andere sieraden. Net als andere sieraden, kan een horloge je outfit maken of breken. Investeren in een goed en tijdloos horloge maakt je outfit voor langere tijd helemaal af.

Oris, oude techniek maar tijdloos

Het Zwitserse merk Oris maakt al ruim 100 jaar horloges met mechanisch uurwerk. Dit is een techniek van urentelling die werd gebruikt voor horloges in de jaren 90 van de 20ste eeuw. Deze horloges zijn vaak met een wijzerplaat en wijzers. De Oris horloges beschikken over een oude techniek, maar de horloges zijn nog steeds populair, door de moderne look. Door de vele details, geeft het een luxe uitstraling aan je outfit.

Chic en sportief

Door een grote collectie van horloges is er voor ieder wat wils. Of je liever een strakke uitstraling hebt voor een gala of gaat voor een sportief en stoer model. Een Oris horloge biedt het. Sommige Oris horloges zijn zelfs geschikt om mee te duiken tot 300 meter diep. Andere geven ook hoogtemeters aan of hebben andere functies zoals een stopwatch. Dit maakt dat de horloges ook populair zijn onder sporters uit bijvoorbeeld de Formule 1.

Welk horloge je ook kiest. Denk eraan, het kan je outfit maken of breken dus een goede investering in het perfecte horloge is zeker de moeite waard. Je gaat er jarenlang plezier aan beleven.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.