Goed bedrijf in groentechniek: Jean Heybroek

Veel gemeenten zijn op zoek naar goede hulp en/of apparatuur in het onderhoud en de verzorging van hun openbaar groen. Voor het aanzicht is het natuurlijk belangrijk dat grasvelden, tuinen en parken en mooi bijliggen. Daarnaast is dit ook voor recreatieterreinen en sportvelden van groot belang. Sporten op een slecht grasveld zorgt nu eenmaal voor frustraties… Waar moet je zijn voor jouw groenonderhoud? Wij vertellen het je!

Jean Heybroek

Jean Heybroek is een bedrijf in Houten en biedt meer dan je in eerste instantie voor ogen hebt. Al meer dan 100 jaar bieden zij deze service aan bedrijven, maar ook particulieren. Zij noemen zich een echte partner in professionele onderhoudsmachines. Hieronder schuilen vier gebieden. Transport, grondtechniek, reiniging én dus ook groentechniek. Bij iedere divisie staat service, kwaliteit en kennis centraal.

Groen, groen en nog eens groen

Terug naar de groentechniek. Kwalitatief groenonderhoud gaat namelijk wel verder dan een grasveldje maaien en een hegje knippen. Van het merk Toro biedt het bedrijf grasmaaiers waar je wellicht nog niet van gehoord hebt. Het merendeel is gericht op professioneel gebruik, maar ook de particulier kan er terecht voor zijn of haar prachtige tuin of gazon. Naast de zitmaaiers, openbaar groen maaiers en grote golfbaan maaiers, biedt Jean Heybroek namelijk ook elektrische grasmaaiers en motormaaiers die je gewoon in de tuin kunt gebruiken.

Maar er is meer

Zoals we eerder aangaven, gaat professioneel groenonderhoud wel verder dan grasmaaien. Zo zijn er ook bladblazers, spuitmachines, beluchters en grote zaaimachines te verkrijgen. Het mooie van alles is dat een groot deel van het aanbod zowel te koop, als te huur is. Ze begrijpen namelijk best dat je niet altijd ruimte hebt om deze groene hulpjes op te bergen.

Sommige mensen zeggen dat het gras altijd groener is aan de overkant. Maar met Jean Heybroek hoeft dat dus absoluut niet het geval te zijn. Informeer eens naar de mogelijkheden en voor je het weet, is groentechniek en -onderhoud ook voor jou een fluitje van een cent.

 

Deze advertorial is geplaatst door (Roderick van Straten), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.