MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

10 tips voor een goed passende schoen

GB-Waardering
Jarenlange slijtage kan hard zijn voor onze voeten. Dit geldt ook voor ziekten, slechte bloedcirculatie, verkeerd getrimde teennagels en het dragen van schoenen die niet goed passen. Problemen met onze voeten kunnen het eerste teken zijn van ernstiger medische aandoeningen zoals artritis, diabetes en stoornissen in de zenuwen en de bloedsomloop.
 

Wat kunt u doen om voetproblemen te voorkomen?

 

Goede voetverzorging

 
Controleer regelmatig je voeten, of laat een familielid ze nakijken. Chiropodisten en eerstelijnsartsen (internisten en huisartsen) zijn gekwalificeerd om de meeste voetproblemen te behandelen. Soms zijn de speciale vaardigheden van een orthopedisch chirurg of dermatoloog nodig.
 
Het helpt ook om het bloed zoveel mogelijk op de been te houden. Doe dit door uw voeten op te leggen als u zit of ligt, zich uitrekt als u een lange tijd hebt moeten blijven zitten, moet lopen, een zachte voetmassage moet ondergaan of een warm voetenbad moet nemen. Probeer druk van schoenen te vermijden die niet goed passen.
Probeer je voeten niet bloot te stellen aan koude temperaturen.
 
 
Ga niet langdurig zitten (vooral niet als je benen gekruist zijn). Rook niet. Comfortabele schoenen dragen die goed passen, kunnen veel voetaandoeningen voorkomen. Hier zijn tien tips voor het krijgen van een goede schoenpassing:
 
De maat van je voeten verandert naarmate je ouder wordt, dus laat je voeten altijd meten voordat je schoenen koopt. De beste tijd om uw voeten te meten, is aan het einde van de dag wanneer uw voeten het grootst zijn.
 
De meesten van ons hebben een voet die groter is dan de andere, dus pas je schoen aan je grotere voet. Selecteer geen schoenen op maat in de schoen, maar op hoe de schoen op uw voet past. Selecteer een schoen die de vorm heeft van uw voet. Zorg er tijdens het aanpasproces voor dat er voldoende ruimte is (3/8 "tot 1/2") voor je langste teen aan het einde van elke schoen als je rechtop staat.
 
Zorg ervoor dat de bal van je voet comfortabel in het breedste deel van de schoen past. Koop geen schoenen die te strak aanvoelen en verwacht dat ze uitrekken.
Je hiel moet comfortabel in de schoen passen met een minimum aan uitglijden – de schoenen mogen niet op en neer gaan op je hiel als je loopt.
 
Loop in de schoenen om ervoor te zorgen dat ze goed passen en goed aanvoelen. Breng ze dan naar huis en breng wat tijd door met wandelen op tapijt om er zeker van te zijn dat de pasvorm goed is. Het bovenste gedeelte van de schoenen moet zijn gemaakt van zacht, flexibel materiaal dat past bij de vorm van uw voet. Schoenen gemaakt van leer kunnen de kans op huidirritaties verminderen. Zolen moeten stevige houvast bieden en mogen niet glad zijn.
 
Dikke zolen beschermen je voeten tijdens het lopen op harde ondergrond. Schoenen met lage hakken zijn comfortabeler, veiliger en minder schadelijk dan schoenen met hoge hakken.
Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor 10 tips voor een goed passende schoen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

februari 2018
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact