MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Methode voor gehechtheidsontwikkeling

GB-Waardering

 

Methode voor gehechtheidsontwikkeling

Yvonne Loekemeijer heeft, na jarenlang (praktijk)onderzoek, een nieuwe en uitgebreide theorie ontwikkeld over gehechtheidsontwikkeling. Met de gehechtheidsontwikkeling wordt de ontwikkeling van de gehechtheidsrelaties, de emotionele en de sociale ontwikkeling bedoeld. Vanuit deze theorie en literatuuronderzoek zijn de Loekemeijer onderzoeksinstrumenten voortgekomen. Momenteel is Carmen Lisman volop bezig met wetenschappelijke onderbouwing en validatie hiervan.

 

Loekemeijer methode

De Loekemeijer methode omvat onderzoeksinstrumenten, een zeer uitgebreide theorie en vele adviezen over de gehechtheidsontwikkeling bij kinderen, jongeren en volwassenen met autisme of een achterstand in de gehechtheidsontwikkeling. Met behulp van de Loekemeijer onderzoeksinstrumenten brengen we via vele onderzoekspunten zeer nauwkeurig in kaart in welk gedeelte van de ontwikkelingsstappen iemand zich bevindt in zijn of haar gehechtheidsontwikkeling. We gaan ervan uit dat de gehechtheid bestaat uit en onderzoeken in welke ontwikkelingstappen iemand zich bevindt in zijn of haar:

Ook gaan we in op het ontwikkelingsverloop van de sensorische informatieverwerking.

 

Loekemeijer opleiding

Wij leiden professionals op die onder licentie met de Loekemeijer methode en de onderzoeksinstrumenten mogen gaan werken. Onze opleiding is bestemd voor professionals in onder meer zorg en onderwijs, die zich onze theorie en werkwijze eigen willen maken en uitdragen in hun werk of eigen praktijk. In de opleiding 'Loekemeijer onderzoeker' word je op unieke, persoonlijke wijze begeleid door de ontwikkelaar en oprichter van de Loekemeijer methode en de ervaringsdeskundigen.

Article Statistic
Posted in : Gezondheid
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Methode voor gehechtheidsontwikkeling

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

februari 2018
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact