Bestel je foto cut-out levensgroot op karton!

levensgrote foto op kartonBestel je foto cut-out levensgroot op karton!

Lifesizers® betekent een indrukwekkende print op levensgroot formaat, inclusief zelfklevende steun. Upload je eigen foto en ontvang binnen slechts enkele dagen je levensgrote foto print in huis, of haal deze op bij de lokale dealer.

Lifesizers levensgrote fotopanelen worden gemaakt van 5 mm verstevigd golfkarton en zijn bruikbaar om neer te zetten op een feestje maar ook voor commerciële doeleinden zoals een reclamepaneel. De bedrukking kan een foto zijn maar bijvoorbeeld ook een reclametekst of tijdelijke actie. Zo worden Lifesizers® niet alleen ingezet als levensgrote foto van een persoon maar kunnen ook een boodschap vertonen in een winkel.

Lifesizers® worden automatisch contourgesneden. Je krijgt dus zonder extra kosten een complete cut-out waarbij het silhouet van de persoon wordt aangehouden. 

Via http://lifesizers.com

Wist je dat Lifesizers® meer dan 25 dealers heeft in Nederland en België? Bekijk een levensgrote foto van karton nu bij de lokale dealer!