Inboedel opruiming – Boboke

Al meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten met het leegmaken van huizen of ontruimen van woningen. Bij Boboke's Inboedel Opruim Service kan u terecht voor het leegmaken van uw huis, appartement, kelder, zolder, garage, koterijen en tuin! Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het opruimen van buitenterreinen, kantoren, magazijnen en andere bedrijfsgebouwen. Boboke zorg voor een volledige opruiming van uw inboedel en een bezemschone oplevering van het pand!

Volledig Opruiming van inboedel

Om verschillende oorzaken kan een opruiming van de inboedel gewenst zijn. Misschien is er een overlijden in de familie? Of mogelijk gaat iemand verhuizen naar een rusthuis of klein appartement? Het is altijd een hele hoop sjouwen, sorteren en afvoeren van rommel, en wie wil er in godsnaam nog die oude meubels? 

Gelukkig kan je hiervoor beroep doen op een organisatie zoals Boboke. Bij hen kan u rekenen op een nette afhandeling van de klus waarbij de klant centraal staat en we rekening houden met uw wensen.

Kosten inboedel opruiming

Wat zorgt voor kosten: demonteren van meubels, leegruimen van kasten, naar gelijkvloers voeren van alle huisraad (met of zonder lift), sorteren van rommel, afvoer van afval/kosten van afvalcontainer. Bijkomende factoren zijn de grote van het huis, aantal verdiepen, tuin, garage of andere koterijen ook op te ruimen, gewicht van het afval, etc… Vraag jouw offerte aan bij Boboke

Snelle en Professionele Opruim Service

Het leegmaken van huizen is vaak een zware en grote klus. Boboke's team heeft een jarenlange ervaring en know-how hierin en kan er voor zorgen dat het pand kraaknet opgeleverd wordt. Bovendien houden ze er rekening mee als u met een deadline zit om het huis leeg te krijgen!