Ariana, Italiaans design wand- en vloertegels

Ariana Ceramica Italiana, zoals het in 1967 opgerichte Italiaanse bedrijf voluit heet, maakt wand- en vloertegels met een Italiaans design voor een perfecte Italiaanse sfeer in iedere badkamer, woonkamer of keuken. Niet alleen het design, maar ook het assortiment is anders dan van elk ander bedrijf. Andere bedrijven produceren bijvoorbeeld niet meer de kleinere formaten vloertegels zoals die door Ariana nog steeds wel worden gemaakt. Met deze kleinere formaten keramische vloertegels van superieure kwaliteit is het echter mogelijk om de meest mooie patronen op iedere vloer te leggen. Zo is er bijvoorbeeld de serie Legend, met een formaat van 20x120cm, waarmee eenvoudig een prachtige visgraat patroon gemaakt kan worden. Deze tegels vormen een waar sieraad voor ieder vertrek.

Ariana tegels

Ariana maakt vloertegels in 3 verschillende looks: de houtlook, de steenlook en de eigentijdse look. Voorbeelden van de houtlook tegel zijn de eerder genoemde serie Legend en de serie Bali. Deze laatste is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en heeft een exotische look. Deze serie wordt ook veel gebruikt voor wanden, omdat met deze serie elk vertrek eenvoudig om te toveren is tot een warme en welkome ruimte. De wanden lijken met deze tegel gemaakt te zijn van echt hout. Een voorbeeld van de steenlook is de serie Fluido. Deze mooie tegel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder diverse tinten grijs, waardoor het geschikt is voor iedere badkamer.

Ariana Essential vloertegels

Tegels voor binnen en buiten

Ariana tegels zijn van een dermate goede kwaliteit dat ze niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten geschikt zijn. Hierdoor kun je elk betegeld terras prima laten aansluiten op bijvoorbeeld de woonkamer. Ook creëer je met de tegels met een houtlook eenvoudig een looppad door de tuin. Je kunt dan bijvoorbeeld aaneengesloten neerleggen voor een echt pad, of juist los om ze te gebruiken als stap tegels. Niet alleen voor de tuin, maar ook voor een balkon is een vloertegel met een houtlook een ideale tegel. De Ariana tegels zijn bestand tegen elk weertype en blijven in weer en wind altijd die mooie sfeer uitstralen. Betegel ook nog de wand in dezelfde look en je creëert heel eenvoudig een knusse sfeer. Ariana vloertegels online kopen bij Sani-bouw is voor iedereen mogelijk omdat ze niet alleen geschikt zijn voor privédoeleinden, maar ook voor gebruik in publieke, veel belopen ruimtes, zoals een restaurant. Met deze degelijke Italiaanse vloertegels met een unieke sfeer is elke ruimte, elke vloer en elke wand eenvoudig om te toveren tot een bijzondere ruimte waarmee je direct je visitekaartje afgeeft.