Onlinegroen.nl haagplanten

Kant en klaar haag.

Kant en klaar haag. Een haag die je direct bescherming geeft in je tuin. Een schutting met beplanting.
Een kant en klaar haag kan het hele jaar door geplant worden. Ze worden in potten geleverd. De schuttingen worden compleet, dus kant en klaar afgeleverd. Het hoeft alleen nog in de grond gezet worden. Een simpele oplossing voor een snelle, dichte haag.

Kant en klaar Hedera haag.

De hedera is groenblijvend in de winter. Een klimmende plant. De jonge en volwassen plantjes verschillen sterk. Jonge scheuten zijn flexibel en slank. Ze heben kleine wortels die zich overal nog kunnen vastzetten. De volwassen plantjes hebben dikke takken en geen wortels.

In de herfst bloeien de bloemen. De bloemen bevatten veel nectar. Dit trekt veel bijen en andere insecten. Aan het eind van de winter groeien kleine, zwarte besjes. De besjes zijn een belangrijke voedselbron in de winter voor vogels. Let op, deze besjes zijn voor mensen giftig!

De klimop is populair in de Nederlandse tuinen. Vooral voor het bedekken van lelijke muren zijn het gemakkelijke planten. De kant en klaar haag hedera zet je zo voor de muur en binnen 1 dag ben je van deze lelijke muur af.

Doordat hij ook nog eens groenblijvend is, heb je in de winter ook een mooie groene muur waar je tegen aan kijkt.

Ook is een kant en klaar haag hedera zeer geschikt als haag. Het is een mooie klimmende plant die je veel privacy in je tuin kan geven. Het zijn schermen van 120 cm breed en zijn 180 cm hoog.

De kant en klaar haag hedera is het hele jaar leverbaar. En kan ook het hele jaar door geplant worden. Dit kan omdat het in bakken word geleverd.

Hetzelfde geldt voor muren. Een goed gecementeerde muur zal door klimop niet aangetast worden, terwijl de klimopbladeren het cement tegen regen beschermen. Een muur met voegen en barsten geeft de wortels echter houvast, waardoor het cement juist sneller zal afbreken.


 

Kant en klaar Beukenhaag.

Kant en klaar haag beukenhaag ook wel de Fagus Sylvatica genoemd is in de zomer groen. De kant en klaar beukenhaag is in de winter bladhoudend. De kant en klaar beukenhaag is in drie maten leverbaar. 120, 150 en 200 cm hoog. Het scherm is altijd 100 cm breed.

In de winter vormt hij een dichte haag van bladeren. In de winter is hij blad houdend en daar door een haag met beperkte doorkijk. Ideaal om privacy in je tuin te creëren.

Het hele jaar door kun je een kant en klaar Beukenhaag planten. Dit omdat ze in een bak geleverd worden. Van 1 Oktober tot en met 1 Juni is de allerbeste periode om te planten.
Wel belangrijk is het om dagelijks water te geven. Vooral als het een poosje niet heeft geregend.

Twee keer per jaar kan de haag gesnoeid worden. Juli en September zijn de beste maanden om te snoeien. Snoei hem op tijd om een mooie volle haag te krijgen.


Kijk eens in onze webshop voor meer info over beplanting