Heerlijk relaxen in uw op maat gemaakte spa van Villeroy & Boch

Pure ontspanning in uw eigen omgeving én persoonlijke stijl, klinkt dat niet als muziek in de oren? Villeroy & Boch maakt van deze droom werkelijkheid met de introductie van de nieuwe outdoor spa Just Silence en de Premium Line Color Edition, verkrijgbaar via U-SPA. Bijzonder aan deze spabaden is onder andere het nieuwe moderne design en de nieuw ontwikkelde kleurvarianten. Stijlvol genieten in uw op maat gemaakte spa, wie wil dat nu niet?

Blikvanger van Villeroy & Boch op ieder terras

Hoe fijn is het om aan het einde van een lange vermoeiende dag in een heerlijk spabad te stappen en even helemaal te ontspannen? De nieuwe Villeroy & Boch spa Just Silence is de uitkomst. Dit spabad heeft een volledig nieuw, minimalistisch design met een snowwhite bad en een lichtgrijze buitenbekleding. Het brengt een eerbetoon aan de moderne Europese architectuur. Bovendien zorgt de ingebouwde LED verlichting in de buitenrand voor een unieke sfeer in het donker. Dit maakt Just Silence tot een échte blikvanger in iedere tuin of op ieder terras.

Slimme indeling, voldoende ruimte

Deze spa maakt het mogelijk om met vijf mensen tegenover elkaar in het bad te zitten of liggen. Toch blijft er voldoende beenruimte over om heerlijk te ontspannen. Just Silence is tevens uitgerust met de gepatenteerde JetPak™ II technologie van Villeroy & Boch. Die het mogelijk maakt om elke zit- en ligplaats individueel in te stellen. De gebruiker kiest niet alleen de zitting of ligging die bij zijn of haar lengte en lichaamsbouw past, maar ook het massagesysteem. Het nieuw ontwikkelde touchscreen display maakt het plaatje compleet.

Nu nog meer kleurmogelijkheden

Het is algemeen bekend dat kleur naast vorm en functie één van de meest belangrijke kenmerken is van een product. Dit geldt ook voor de outdoor spa’s van Villeroy & Boch. Om uw wellness ervaring in uw spa nu nog leuker en persoonlijker te maken, introduceert Villeroy & Boch twee nieuwe kleurlijnen voor de Premium Line: The Premium Line Color Edition.

Naast de standaard beschikbare kleuren is er nu keuze uit twee nieuwe moderne varianten. De eerste variant is de Silver-White-Edition: een spa met een witte ombouw, een binnenkant van acryl in Tatnium en de JetPak™ II  in de kleur Snow. Samen zorgt dit voor een elegante en moderne uitstraling. De tweede variant heeft een lichtgrijze binnen- en buitenkant. De ingebouwde JetPak™ II is verkrijgbaar in saffierblauw en geeft een mysterieuze look aan deze buitenspa.

De Just Silence en The Premium Line Color Edition spa’s zijn een ontspannende oplossing in drukke tijden en beloven een wellness ervaring van hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste innovaties. Dat is pas stijlvol ontspannen! Ontdek meer sanitair van Villeroy & Boch in de Sani-bouw webwinkel.