Niet-geïsoleerde lichtstraten van GLASvakwerk.nl

Niet-geïsoleerde lichtstraten van GLASvakwerk.nl.
Niet-geïsoleerde lichtstraten van GLASvakwerk.nl.

GLASvakwerk.nl introduceert een stijlvolle en toegankelijke lichtstraat die speciaal is ontworpen voor niet-geïsoleerde toepassingen, met name voor open aanbouwen zoals overkappingen en carports. Ons unieke concept, waarbij klanten zelf zorgen voor de (houten) opstand en dakbedekking, terwijl wij de lichtstraat leveren die eenvoudig kan worden gemonteerd, verdient een nadere toelichting.

Een vlakke lichtkoepel van GLASvakwerk kan rechtstreeks worden geplaatst en gemonteerd op een eenvoudige houten opstand die is bedekt met dakleer. Een goede voorbereiding, met de juiste dakconstructie, is belangrijk voor een succesvol eindresultaat, zelfs wanneer u ervoor kiest om onze lichtstraat inclusief montage te bestellen. Hier zijn enkele belangrijke zaken die u in overweging moet nemen:

  • Degelijke (dak)constructie: Zorg ervoor dat uw dakconstructie voldoet aan alle specifieke draagconstructie-eisen.
  • Stevige opstand: Creëer een solide houten opstand van minimaal 7 cm breed, met een hellingshoek van 5 tot 15 graden (aflopend) en bedek deze met dakleer.
  • Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat de plek waar de lichtstraat wordt geïnstalleerd voldoende bereikbaar is. Het moet mogelijk zijn om vanaf de vrachtwagen tot op het dak te komen, met de lichtstraat in de door u bestelde afmetingen.

Wij raden u ten zeerste aan om alle beschikbare (online) informatie grondig door te nemen voordat u aan uw project begint. Dit zal u helpen om precies te begrijpen wat nodig is en uw voorbereidingen met vertrouwen aan te gaan.

Mocht u liever de montage aan professionals overlaten, dan staan wij voor u klaar! Bij het online bestellen van lichtstraten bij GLASvakwerk.nl heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor “inclusief montage”. Ons toegewijde montage team, bestaande uit ervaren vakmensen en uitgerust met professionele apparatuur, voert de montage volledig in eigen beheer uit. Geen derde partijen dus, wat u verzekert van een hoogwaardig resultaat.

BELANGRIJK: Als u besluit om zelf de lichtstraat te monteren, vergeet dan niet om onze uitgebreide lichtstraat montagehandleiding en instructievideo’s te raadplegen. Deze bronnen zullen u stap voor stap begeleiden bij de installatie.

Met de innovatieve benadering van GLASvakwerk.nl kunt u moeiteloos genieten van een prachtige lichtstraat in uw aanbouwproject. Of u nu zelf de handen uit de mouwen steekt of onze professionele montageoptie kiest, wij staan klaar om uw project tot een succes te maken. Ontdek de mogelijkheden van onze lichtstraten vandaag nog!