Top 5 leukste woonboulevards van Nederland

Ben jij net verhuisd of is jouw huidige interieur toe aan een upgrade? Dan is het tijd om de leukste woonboulevards in Nederland op te zoeken. In een land waar er zoveel verschillende woonboulevards te vinden zijn, is het soms lastig om te weten te komen welke de reis waard zijn. Daarom leggen we in dit artikel graag onze vijf favoriete woonboulevards voor jou op een rijtje. Voor alle zuidelijke inwoners van ons land kunnen we al verklappen dat De Bossche Woonboulevard zeker een bezoek waard is!

1. De woonboulevard Palazzo Lelystad

We beginnen onze top 5 in het noorden van ons land, namelijk in Lelystad. De Woonboulevard Palazzo Lelystad staat bekend om zijn grote aanbod aan interieurwinkels, keukenhandelaren en bouwmarkten. De boulevard is makkelijk te bereiken en biedt gegarandeerd een leuke dag. Wil jij voorbereid aan jouw bezoek beginnen? Dan raden we aan om eens een kijkje te nemen naar de website van Palazzo. Hier zie je een overzicht van alle winkels en worden ook mogelijke acties uitgelicht.

2. De woonboulevard Utrecht

In het centrum van ons land vinden we Utrecht. En in Utrecht vind je de geweldige woonboulevard Utrecht. Deze woonboulevard is gevuld met IKEA, Bruynzeel Keukens, Leen Bakker en meer. Verwachten jullie een kleintje op komst? Dan vind je in deze woonboulevard ook een hoop babywinkels.

3. De Bossche Woonboulevard

Woon jij in het zuiden van het land? Dan hoef je gelukkig niet helemaal naar het noorden te rijden om naar de leukste woonboulevard te gaan. In Den Bosch ligt namelijk De Bossche Woonboulevard. Hier liggen genoeg winkels en eetplekjes om de dag door te komen. De woonboulevard is overzichtelijk, is voorzien van heerlijke restaurants en leuke plekken om inspiratie op te doen voor jouw interieur.

4. Woonboulevard Assen

In Assen vindt iedereen in het noorden van het land een geweldige woonboulevard. Woonboulevard Borgstee in Assen is een uitstekende plek om in de zomer jouw tuinmeubels te scoren, in de winter kerstdecoratie te halen en om alle babyspulletjes te halen voordat de kleine er is.

5. Woonboulevard Breda XXL

Een andere woonboulevard in het zuiden van ons land die de moeite waard is om te bezoeken, is Woonboulevard Breda XXL. Deze woonboulevard is gevuld met bijna 60 winkels. Van interieurwinkels tot keukens, hier vind je het allemaal. Deze woonboulevard is het hele jaar geopend! Ideaal dus wanneer je op nieuwjaarsdag een leuk uitje wilt maken.