3 redenen om een kokendwaterkraan aan te schaffen

Wil je een kokendwaterkraan aanschaffen, zoals de Quooker kraan? Dat is een slimme keuze want het heeft veel voordelen. Een kokendwaterkraan bestaat uit een combinatie van een boiler en een kraan. Als je zin hebt in een kopje thee kun je die binnen no time zetten. Daarnaast is het ook handig voor het koken: je hebt gelijk kokend water en het bereiden van je eten zal dus ook snel gaan. Daarnaast bespaart het hebben van een Quooker ook water. Wil je tijd besparen en veel gemak ervaren? Dan is een kokendwaterkraan zeker een goede keuze voor je. Kijk op de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie.

Kraanonderdelen nodig?

Kijk op de website van vervangingsmarkt voor Damixa onderdelen. Deze onderdelen gaan lang mee en hebben verschillende kenmerken met veel voordelen. Het is daarnaast zo goed als universeel, gezien het voor bijna alle kranen geschikt is. Handig als er bijvoorbeeld iets mis is met je kraan en je het niet compleet wilt vervangen. Vaak heb je al genoeg aan een vervangend onderdeel om een bepaald probleem op te lossen. Weet je niet waar je het beste voor kunt kiezen of twijfel je? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Er zijn altijd specialisten beschikbaar om je te helpen bij de keuze. Het kan je veel schelen om alleen onderdelen te halen wanneer dit mogelijk is!

Meer voordelen van een Quooker

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen van een Quooker om de keuze te kunnen maken? Een Quooker heeft een mooi design en dat kan natuurlijk nooit gemist worden in een huis. Het heeft weinig onderhoud nodig en je hoeft je er dus niet druk om te maken. Een Quooker heeft een veligheidsmechanisme, namelijk een kinderbeveiliging zodat de kleine zich er niet aan verbrand. Het water moet ook in dit geval weer koken, maar het is zo gebeurd in ongeveer 20 minuten of iets korter. Wist je dat de Quooker je ook gefilterd en bruisend water kan aanbieden? Ondanks dat het kindveilig is, is het voor volwassenen makkelijk te bedienen.

Nadelen kokendwaterkraan

Je las al eerder dat een kokendwaterkraan water bespaard, maar een waterkoker bespaard daarentegen wel minder stroom. Daarnaast kan het gevaarlijk zijn wanneer je jonge kinderen hebt, die zich kunnen verbranden hieraan wanneer ze de kinderbeveiliging weten te ontgrendelen. Houdt hier dus altijd goed rekening mee en houdt het altijd goed in de gaten. Ondanks de nadelen heb je er meer voordelen aan. Het is dus geen gek idee om er toch voor te kiezen, maar houd rekening met de bovenstaande nadelen. Vraag altijd genoeg informatie aan om achter te komen of het iets voor je is.

Verbruik en veiligheid

Als je echt elke dag gebruik maakt van je Quooker, ben je natuurlijk wel duurder uit dan wanneer je een waterkoker gebruikt of het gewoon af en toe gebruikt. Toch bepaal je het helemaal zelf. Heb je bijvoorbeeld een bezoeker die een kopje thee wilt, of heb je gewoon niet zo’n zin om te wachten? Dan kun je de Quooker ook afwisselend gebruiken. Als het gaat om veiligheid heeft het zoals eerder gezegd een kinderbeveiliging. Maar ook voor uzelf heeft het een veiligheidsmechanisme: er komt eerst koud water uit de kraan, dan pas heet. Zo beschermt u niet alleen een kind dat een glas water wilt pakken, maar ook uzelf.