Schapenvacht aanbrengen in het interieur

Een schapenvacht in huis, het wordt steeds populairder en zeker niet zonder reden. Het past vrijwel in iedere ruimte en zorgt direct voor de finishing touch. Zo kun je bijvoorbeeld een schapenvacht plaatsen op de bank, op een stoel of in de slaapkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren waardoor het met ieder interieur goed te combineren is. Schapenvachten zijn de interieurtrend voor 2023, wij leggen uit waarom.

Schapenvacht combineren met een stoel

Wanneer je een prachtige stoel hebt staan in de woonkamer kun je er voor kiezen om een schapenvacht te plaatsen op het zitgedeelte. Dit ziet er niet alleen hartstikke gezellig uit maar zorgt ook nog eens voor extra zitcomfort. Je kunt het vergelijken met een kussen. Zo kan je urenlang genieten op de stoel van een goed boek met een kop thee. Mocht je een stoel hebben staan in de slaapkamer kun je deze ook voorzien van een schapenvacht.

Een vacht op de bank plaatsen

Als je een schapenvacht op een stoel kunt leggen, kan dit natuurlijk ook op de bank. Deze combinatie is een echte interieur trend geworden en zien we steeds vaker terug in woningen. Een schapenvacht op de bank zorgt voor nog meer sfeer in de ruimte en is daarnaast ook nog eens lekker warm. Dat is natuurlijk handig als de koude maanden weer zijn aangebroken. In tegenstelling tot een deken ziet een vacht op de bank er niet rommelig uit, maar juist sfeervol.

Voorzie de kinderkamer van een schapenvacht

Het is duidelijk dat je een schapenvacht in veel verschillende ruimtes kunt gebruiken. Heb je er ook wel eens over nagedacht om er één te plaatsen in de kinderkamer? In een kleine kamer kun je het gebruiken als alternatief voor een vloerkleed. Je kindje kan heerlijk op de grond zitten terwijl hij of zij het niet koud krijgt. Samen een boekje lezen en genieten.

Schapenvacht gebruiken als vloerkleed

Er zijn ook schapenvacht van groot formaat. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als vloerkleed. Je voeten zullen het er lekker warm van krijgen en daarnaast is het ook nog eens heerlijk zacht. Nooit meer koude voeten in de winter met een schapenvacht op de grond. Je kunt het schapenvacht in verschillende ruimtes in huis neerleggen. Denk onder andere aan de woonkamer, slaapkamer maar ook de hal. Een schapenvacht op bed zorgt voor romantiek Een laatste goede optie wat je met schapenvacht kunt doen, wat ons betreft is het plaatsen op bed. Je tovert de slaapkamer meteen om tot een romantische ruimte en het zal je uitnodigen om in je bed te gaan liggen. Combineer het eventueel met een plaid om voor nog meer sfeer te zorgen. Zo zorg je voor een plek in huis waar je helemaal tot rust komt.