De Garagedeur Specialist uit Moordrecht

Afgelopen week is onze redactie op bezoek geweest bij de Garagedeur Specialist in Moordrecht. Dit bedrijf verkoopt al vele jaren alle soorten garagedeuren. Klanten komen uit de regio Zuid-Holland, dus de vestigingsplaats Moordrecht is met zijn ligging wat dat betreft ideaal.

Garagedeuren van hoge kwaliteit en advies

Een van de redenen waarom de Garagedeur Specialist al zoveel jaren bestaat, is de focus op kwaliteit. In het assortiment zijn onder andere deuren opgenomen van bekende merken zoals Hörmann. Dit merk van Duitse komaf is innovatief en levert deuren waar je jarenlang plezier van hebt.

Maar het is niet alleen kwaliteit waardoor de garagedeurspecialist goed draait. Een goed advies is namelijk ook een belangrijke reden voor de klanttevredenheid.

Soorten garagedeuren

Tijdens ons gesprek in de showroom werd het belang van een goed advies ons al snel duidelijk. Voor ons als leken die zelden een garagedeur kopen is het immers lastig om te bepalen welke garagedeur we het beste kunnen kiezen. Dus een goed advies is van groot belang.

Zo kregen we bijvoorbeeld te horen dat er steeds meer mensen hun garage ombouwen tot een kantoorruimte of een praktijk. Maar lang niet iedere garagedeur is in dat geval geschikt om of de garage mee af te sluiten. Sterker nog, eigenlijk is er in dat geval maar één juiste keuze. Namelijk openslaande garagedeuren die je op een soortgelijke manier als een voordeur kunt openen.

Kortom, het is van belang om goed je wensen in kaart te brengen en vervolgens te kijken welke soorten garagedeuren daarop aansluiten. Op die manier kun je een goede keuze maken vertelde de eigenaar ons.

Op de website van de Garagedeur Specialist staat een handig overzicht van de verschillende soorten garagedeuren: garagedeurspecialist.nl/garagedeur-kopen/.

Kooptips voor garagedeuren

Ter afsluiting van ons bezoek kregen we een aantal kooptips mee voor als je een nieuwe garagedeur gaat kopen:

Houd rekening met de kleur van het deurblad. Kijk of de kleur bij de uitstraling van je woning past. Datzelfde geldt ook voor als je een patroon in het deurblad wilt hebben.
Bepaal of het wenselijk is of je garagedeur elektrisch bedienbaar moet zijn. Sommige garagedeuren, zoals sectionale garagedeuren, zijn alleen elektrisch te bedienen. Openslaande deuren kun je daarentegen alleen handmatig openen.
Denk goed na over de veiligheid van de garagedeur. Check of de garagedeur van anti-inbraak sloten is voorzien. Op die manier verklein je de kans op een inbraak via de garage.

Kortom, we gingen naar huis met veel nieuwe kennis. We kunnen je dan ook van harte aanbevelen om een bezoekje aan de Garagedeur Specialist te brengen indien je op zoek bent naar een nieuwe garagedeur.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Sjoerd Hansen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.