Zo geef je je kinderen een onvergetelijke verjaardag

Als kind is je verjaardag een magische dag. Het is die ene dag per jaar dat je helemaal wordt vertroeteld. Op school sta je in het middelpunt van de aandacht door de traktaties die je meebrengt en thuis krijg je van iedereen cadeaus. Daarnaast mag je misschien ook nog wel een feestje geven! Herkenbaar van vroeger? Je wilt je kinderen uiteraard dezelfde ervaring bieden. Met de tips in dit artikel geef je je kinderen een onvergetelijke verjaardag.

Maak van je woning een feesthuis

Je kunt je kind op verschillende manieren het ‘magische verjaardag gevoel’ geven. Je kind bijvoorbeeld de deuropening van de slaapkamer van je kind versieren, zodat wanneer hij of zij ’s ochtends de slaapkamer uitloopt zich gelijk jarig voelt. Eén andere tip die kinderen vaak erg leuk vinden is het bedekken van de vloer met ballonnen. Ik kan echter geen garantie geven dat ze allemaal heel blijven. Heb jij een puber als zoon of dochter? Dan kun je ze bijvoorbeeld verrassen met Sweet 16 versiering.

Zorg voor leuke traktaties

De kans dat de verjaardag van kind op een schooldag valt is aannemelijk. Op school zal je kind ook de nodige aandacht krijgen op zijn of haar verjaardag. Zo wordt er veelal voor jarige kinderen gezongen door de hele klas, waarna een traktatie volgt. Je kunt zelf leuke en lekkere traktaties maken, maar er zijn ook bedrijven die dit doen. Zo komt je kind zeker met de leukste traktatie op school!

Verjaardag vieren

De verjaardag wordt thuis natuurlijk ook gevierd. Dit gaat vaak gepaard met bezoek van familie en vrienden en cadeaus uit alle hoeken. Het spelen met vriendjes en vriendinnetjes en alle nieuwe cadeaus direct uitproberen hoort echt bij de verjaardag van een kind. Dit is dan ook één van de belangrijkste factoren om je kind een onvergetelijke verjaardag te bezorgen.