Gordijnen op maat voor alle kamers

Ben je op zoek naar mooie gordijnen voor jouw woning? Gordijnen hebben veel functies. Ze verduisteren, bepalen de lichtinval, zorgen voor meer privacy en ze creëren een fijne akoestiek in huis. In dit artikel lees je wat de beste gordijnen zijn voor de slaapkamer en woonkamer. Ook krijg je advies over gordijnen in andere ruimtes en je komt erachter welke gordijnen het best passen bij de industriële stijl.

Gordijnen op maat online

Wil jij sfeervolle gordijnen, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Bekijk het gordijnadvies per kamer van Pax Raamdecoratie. Deze raamdecoratie weet welke gordijnen het best uitkomen in de woonkamer, slaapkamer, keuken of kinderkamer. Twijfel je hierna nog over de kleur? Dan kun je gratis en vrijblijvend kleurstalen bestellen. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur kiest.

Verduisterende gordijnen voor de slaapkamer

Wist jij dat een goede donkere slaapkamer jouw nachtrust bevordert? Ga voor blackout gordijnen, die 100% lichtdicht zijn dankzij een speciale coating. Een bijkomend voordeel van de blackout coating is dat hij isoleert. Hierdoor wordt in de zomer de warmte buitengehouden en in de winter blijft het wat warmer in de kamer. Bekijk hier online verduisterende gordijnen.

Waarom kiezen voor blackout gordijnen?

  • Volledige verduistering
  • Op maat samenstellen
  • Isolerende werking
  • Zeer sfeervol en fijne akoestiek
  • Makkelijk inmeten
  • Verkrijgbaar in alle populaire kleuren

Woonkamer gordijnen lichtdoorlatend

Natuurlijke lichtinval is echt dé sfeermaker in de woonkamer. Raamdecoratie bepaalt de lichtinval en akoestiek van jouw huis. Maar hoe voeg je nou meer sfeer én meer licht toe? Licht doorlatende gordijnen op maat zijn perfecte sfeermakers. Ze zijn een perfecte combinatie tussen vitrage en overgordijnen o.b.v. lichtdoorlatendheid en stofdikte. Zo neem je wat inkijk vanaf buiten weg, maar behoud je de lichtinval.

Gordijnen bij industriële stijl

Heeft jouw interieur een industriële stijl? Ook dan kunnen gordijnen goed passen. Ga voor basic gordijnstoffen met karakter, zoals een wat grovere weving. Passend is ook een stoere leerlook of juist de puurheid van een neutraal linnen, een verweerd effect of een subtiele metaal look. Je voegt bovendien net wat meer warmte en akoestiek toe door gordijnen op te hangen. Gordijnen met een stoer ophangsysteem van metaal past feilloos, aangezien deze materiaalsoort veel gebruikt wordt in de industriële woonstijl.

  • Gordijnen met grove weving
  • Ophangsysteem van metaal
  • Stoere donkere kleuren
  • Warmte en akoestiek