Binnen- en buiten schilders Amsterdam

Het is belangrijk om uw schilderwerk door de erkende schilder te laten uitvoeren. Een erkend schildersbedrijf zal altijd degelijke en duurzame materialen en de juiste schildertechnieken gebruiken, waarmee gewaarborgd wordt dat het aangebrachte schilderwerk langdurig stand houdt.

Offerte schilder aanvragen

Uw huis laten schilderen? Regel het eenvoudig online. Op de website van Schildersbedrijf Le Soleil kunt u vrijblijvend een offerte opvragen voor de voor:

  • Periodiek, jaarlijks schilderonderhoud
  • Eenmalige schilderbeurten van binnen- en buitenzijde
  • Houtrot herstelwerkzaamheden
  • Glasvezelbehang plaatsing (ter ondersteuning muren)

Schildersbedrijf Le Soleil is gevestigd in Amsterdam en is een typisch Amsterdams familiebedrijf. Het bedrijf is decennia geleden opgericht en voortgezet vanuit familietraditie en inhoudelijk vakmanschap.

Divers onderhoud door de jaren heen

De verschillen tussen “toen en nu” zijn groter dan het lijkt op het eerste gezicht. In de jaren 70 hadden de meeste woningen nog geen kunststof kozijnen. Kozijnen moesten uiterst nauwkeurig, met een goede waterbestendige lak (of botenlak) gelakt worden, zodat houtrot géén kans kreeg. Er diende vaker onderhoud plaats te vinden. Met de komst van duurzame kunststof materialen, heeft de buitenschilder aanzienlijk minder onderhoud te plegen. Schilders richten zich op dit moment dan ook vaker, vooral in steden als Amsterdam, op monumentale panden, maar ook VVE onderhoud bijvoorbeeld.

Houtrot komt natuurlijk nog steeds voor; een schilder schildert niet alleen, maar zorgt er ook voor dat houtrot in zijn totaal gerenoveerd wordt. Precies naar het vakmanschap van Schildersbedrijf Le Soleil, uit Amsterdam. Door jarenlange opgebouwde expertise, draagt Le Soleil er zorg voor dat het binnen- en buitenschilderwerk excellent wordt uitgevoerd en altijd binnen het afgesproken tijdsbestek. Dát is de kracht van Le Soleil.

Meer weten of een offerte aanvragen? Bezoek de website voor een vrijblijvende offerte.