Muurafdekkers, voor de juiste afwerking

Om muren een langere levensduur te bieden en om deze te beschermen tegen vocht en regenval in de winter, kunt u muurafdekkers op uw muren en metselwerken bevestigen.

Beschermende functie

Met muurafdekkers kunt u uw metsel- en bouwwerken beschermen tegen vocht, regen en kou omdat u ze als het ware een extra laagje of een soort coating geeft. Aan de onderzijde van de muurafdekkers zit een waterhol, waardoor eventueel regen of opgehoopt vocht gemakkelijk kan weglopen. Het plaatsen van muurafdekkers kunt u zelf doen, of u kunt de hulp van een expert inroepen.

Op de website Muurafdekkers.net kunt u zien wat de mogelijkheden met muurafdekkers zijn en hoe deze uw tuin in een handomdraai een geheel eigen karakter kan geven. Muurafdekkers zijn vervaardigd uit beton en geven uw tuin een eigentijdse look.

Waardevermeerdering woning

Zowel particulieren als bedrijven kunnen profijt halen uit het gebruik van muurafdekkers, goed onderhouden muren gaan immers langer mee en tonen beter, wat uiteindelijk kan zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning.

Bekijk de foto’s op de website, waar u kunt zien hoe verschillende soorten muurafdekkers een andere look kunnen geven aan uw muren. Lees meer over het gebruik van beton en ontdek de vele mogelijkheden wat klussen met beton met zich meebrengt.

Beton is milieuvriendelijk en duurzaam en hierdoor uitermate geschikt voor de eigentijdse woning en tuin.