Philips babyfoons vergelijken

Philips kent diverse modellen en prijsklasse babyfoon’s. Kenmerkend is de hoge functionaliteit van de diverse modellen; allen werken ruisloos wat een enorme pre vormt. Niets zo vervelend immers als ruis op de lijn van de babyfoon. Het heeft menig ouder al vaker op het verkeerde been gezet; ruis, of babygeluiden vanuit de omgeving die hoorbaar zijn op je eigen babyfoon. Met de huidige generatie babyfoons van Philips is hier geen sprake meer van.

Philips Babyfoon Avent SCD506/01 DECT

De Philips “Avent SCD506/01 DECT” is een relatief voordelig model, voorzien van diverse geavanceerde opties. Deze babyfoon werkt via de DECT technologie en is daardoor geruisloos. Het geluid van deze babyfoon is uit te zetten, niet dat hiermee de babyfoon zijn functionaliteit verliest; door middel van licht signalen kun je afzien of je baby geluiden maakt. Handig indien je even stilte nodig hebt in huis, of wanneer je de babyfoon op een centrale plek in huis plaatst, zodat je constant zicht hebt. Deze babyfoon beschikt echter niet over een camera, waardoor je geen live beelden ontvangt van je baby, in tegenstelling tot de Philips Avent SCD843/01.

Philips Babyfoon Avent SCD843/01

De topper onder de babyfoon’s, de Philips Avent SCD843/01. Deze babyfoon werkt digitaal en beschikt over een camera. Alle denkbare mogelijkheden biedt deze babyfoon. Je kunt je baby (of dreumes) monitoren en toespreken wanneer je maar wilt. Ook beschikt de babyfoon over een nachtlamp functie en slaapliedjes mogelijkheid, overigens evenals de babyfoon zónder camera. De voornaamste reden (ten opzichte van de Avent SCD506/01) om deze babyfoon te kopen is de camera functie.