Organiseer een uitje voor jouw personeel

Wat voor onderneming je ook hebt, waarschijnlijk heb je een hand (of pand) vol medewerkers die zich elke dag weer inzetten voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een kapsalon, een marketing bureau of een groot internationaal verhuisbedrijf: je kunt het niet in je eentje. En dat moet je ook niet willen. Een goed team maakt een onderneming alleen maar sterker, groter én gezelliger. Dat mag natuurlijk beloond worden. In dit artikel geven wij een aantal tips voor een personeelsuitje.

Sportief

Wanneer je van sportieve uitjes houdt en je personeel daar ook fanatiek van wordt, zijn de mogelijkheden er in overvloed. Sportieve uitjes dragen vaak ook nog eens extra bij aan de teamspirit! Wist je dat je in Nederland ook mogelijkheden hebt om het welbekende Wipe-Out na te spelen met elkaar? Dát is pas sportief. Daarnaast zijn er nog veel meer sport en spel mogelijkheden waar je eventueel in teamverband leuke opdrachten moet doen. Zo zijn er bedrijven met verschillende outdoor activiteiten die jullie hele dag vol kunnen plannen.

Denkwerk

Een steeds populairder wordende activiteit is de escape room. Dit heb je in honderden thema’s. Van scary en spooky tot meisjes achtige paleizen. Tevens draagt dit bij aan de communicatie skills van je personeel. Helemaal ideaal, toch?

Ontspanning

Wanneer je in de mode en beauty branche zit, is een dagje ontspanning een écht cadeautje. Geef jouw personeel een heerlijk wellness dagje. Zo komen jullie helemaal verzorgd en ontspannen terug en kan dat gevoel weer worden doorgegeven aan de klanten.

Workshops

Workshops zijn altijd een leuk idee. Een workshop kun je organiseren met oog op het werkveld, maar het hoeft niet per se bij te dragen aan de business. Wanneer je in de creatieve branche zit, is het wel erg leuk om je creativiteit uit te breiden. Vraag intern wat men leuk vindt. Ik kan me voorstellen dat keiharde zakenmannen niet zitten te wachten op een workshop cupcakes versieren. Maar bier brouwen kan dan wel weer heel gaaf zijn.

Kortom, een goed bedrijf beloont en zorgt goed voor de medewerkers. Organiseer eens een leuke dag! Regel het groepsvervoer bij een busbedrijf, waardoor verder niemand wat hoeft te regelen. Sluit wellicht de dag af met een lekkere maaltijd. Succes gegarandeerd!

Deze advertorial is geplaatst door (Roderick van Straten), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.