Kantoorinrichting en -aankleding: een full time job

Wanneer je een full time kantoorbaan hebt, breng je waarschijnlijk een groot deel van je tijd door op de werkvloer. Door het vele en harde werken, de druk én bijkomende factoren, staat kantoorwerk in combinatie met gezondheid steeds vaker in de spotlights. Het is belangrijk dat jouw kantooromgeving dus een fijne sfeer heeft. Het leuk en praktisch inrichten van een kantoor is in feite gewoon een job, dus laat het dan ook zeker aan een professional over. Zo kan jij je focussen op wat écht prioriteit heeft.

Een professional in inrichting

Professionals in kantoorinrichting gaan voornamelijk door het leven als kantoorinrichters, projectinrichters of kantoorspecialisten. Projectinrichting komt van het feit dat een volledige inrichting van een kantoor wel verder gaat dan een aantal meubelen neerzetten. Naast het kantoor zelf, gaat het bijvoorbeeld ook om vergaderruimten. Maar het “project” betreft ook een goed plan, goede uitvoering, budgetten en de puntjes op de i.

Waar wordt aan gedacht?

Bij het inrichten van jouw kantoor denken professionals verder dan je voor ogen hebt. Zo hebben projectinrichters een aantal zaken als basis: jouw wensen en situatie, jouw budget én arbo-deskundige eisen. Op die manier staat gezondheid centraal en wordt dat met jouw ruimte, wensen en budget zo goed mogelijk ingevuld. Door rekening te houden met de richtlijnen, wordt gezondheid gestimuleerd en zal dit ten goede komen aan het ziekteverzuim op de werkvloer en daardoor ook de sfeer en tevredenheid.

Hoe gaan ze te werk?

Samen met jou maakt de kantoorinrichting een plan. Deze planning wordt volledig doordacht en gezamenlijk nagelopen voordat er verder wordt gegaan. Jouw wensen en budget worden op papier vast toegepast in de ruimte die je hebt. Wanneer jullie op één lijn zitten, wordt er een ontwerp geschetst. Wanneer je tevreden bent met de geplande vloeren, raambekleding, verlichting, meubels, accessoires én praktische details, kunnen ze aan het werk!

Een echte aanrader

Het inhuren van een kantoorinrichter is voor veel bedrijven een echte aanrader. Niet alleen kun je zelf verder met zaken die voor de business écht van belang zijn, ook weet je zeker dat het goed en doordacht gebeurt. Een projectinrichter zorgt er namelijk voor dat jij letterlijk direct aan je bureau kunt schuiven en aan het werk kan. Van inrichting en inventaris tot bedrading en dé finishing touch.

Nog op zoek naar een goed bedrijf? Kantoorspecialist VKT helpt je graag!

Deze advertorial is geplaatst door (Roderick van Straten), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.