MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker

Evenementen tent

Op zoek naar een evenementen tent voor uw bruiloft, familliefeest, tuinfeest, buurtfeest of mega evenement dat je gaat ornaniseren? Stretchtent Verhuur Brabant zet voor jou de vetste tent op voor jouw speciale gelegenheid! Wij brengen verhuur partytent naar een heel nieuw niveau!

We hebben dierse maten stretchtenten, varierend van de maten 7×7 tot zelfs 10×25 meter. Hiermee kun je toch een leuk feestje geven en je gasten de nodige bescherming bieden tegen de diverse weersomstandigheden. Behalve het opzetten en afbreken van de tent kunnen wij desgewenst voor de hele inrichting zorgen. Hangtafels, stoelen en decoratie, noem het maar op! We hebben de keus uit een exclusief Black & White Line, en de Wood & More Line. Zo geeft u uw bruiloft tuinfeest of ander evenement een exclusieve look!

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Evenementen tent

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

juli 2018
M D W D V Z Z
« jun   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact