Cadeaus voor koffieliefhebbers

Iedereen kent wel iemand die onwijs veel van koffie houdt. Diegene drinkt het het liefst de hele dag. Als je een cadeautje zoekt voor diegene, dan is het misschien leuk om iets met koffie te doen. Dat is natuurlijk wel erg toepasselijk voor diegene, waardoor het een persoonlijk cadeau is. Daarom hebben we hier wat tips voor leuke koffie gerelateerde cadeaus.

Als eerste bestaat er een macbooksticker met een plaatje van koffie erop. Deze kost maar €6 en op deze manier kan je aan heel de wereld laten zien dat je van koffie houdt. Deze sticker kun je natuurlijk op je laptop plakken, maar hij kan ook op allerlei andere dingen geplakt worden.

Koffie wordt natuurlijk vaak gedronken om jezelf weer een beetje ‘op te laden’, zodat je er weer even tegenaan kan. Daarom is er een mok bedacht met een afbeelding van een batterij erop. Zodra je de mok vult, is de batterij helemaal vol en als de koffie op is, dan is de batterij leeg. Een heel leuk idee!

Iedereen kent koekiemonster uit sesamstraat wel, die is dol op koekjes! Daarom is er een mok gemaakt met onderin ruimte om je koekjes neer te leggen. Op de mok zie je koekiemonster en de koekjes liggen dan in zijn mond. Dat ziet er heel grappig uit en het is natuurlijk ook heel handig!
Bij verschillende websites kun je koffielepels laten personaliseren door er een naam of quote op te laten zetten, dat is natuurlijk een heel persoonlijk cadeau.

Als je veel budget hebt, of je geeft het cadeau met meerdere mensen kun je natuurlijk ook een goed koffieapparaat kopen voor de koffieliefhebber. Er zijn veel verschillende merken te koop, zoals koffie cups nespresso of cups voor dolce gusto. Met deze koffiecups kun je veel verschillende smaken proberen en dat is natuurlijk ideaal voor iemand die gek is op koffie!