MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een boot huren voor een Biesbosch-tocht

GB-Waardering

Het natuurleven in de Biesbosch is magnifiek, dat zult u merken als u met een gehuurde boot (met uw kinderen of ander gezelschap) door De Biesbosch vaart. De Biesbosch is immers de grootste zoetwaterdelta in Europa. Bij Biesbosch Sloepen Verhuur kunt u een boot huren voor zo’n natuurdag op het water.

Biesbosch Sloepen Verhuur is een goed bekendstaand adres op het gebied van de verhuur van boten, die De Biesbosch in kunnen varen.  Zij hebben verschillende boten in de verhuur, van luxe tot basis, voor een gezelschap van 2 personen tot 11 personen. U kunt de boten online reserveren, en op de dag van vertrek ligt de boot geheel geïnspecteerd en schoon voor u klaar. U heeft voor de boten geen vaarbewijs nodig, u wordt uiteraard tevoren wel goed ingelicht hoe het er op het water van De Biesbosch aan toe gaat. Biesbosch Sloepen Verhuur bezorgt u een perfecte, maar ook betaalbare  buitendag op het water, midden in de natuur van Nationaal Park de Biesbosch.

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Een boot huren voor een Biesbosch-tocht

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

april 2018
M D W D V Z Z
« mrt   mei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact