Overwegingen bij het groter maken van je woning.

Zo je wilt meer ruimte in huis. Misschien een extra kamer omdat je gezinsuitbreiding krijgt, of omdat familieleden bij je komen inwonen. Misschien ben je pas wel je eigen bedrijf of praktijk aan huis begonnen en heb je daarvoor een aparte ruimte nodig. Of ben je muzikaal en wil je een aparte ruimte om rustig op je muziekinstrument te kunnen oefenen? En wat dacht je van een eigen studio om te schilderen of voor fotografie? Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom je bestaande huis niet groot genoeg is.

Het kan ook zijn dat je al een tijdje in je woning woont, en er achter bent gekomen dat het beter is om je huis wat anders in te richten, zodat je optimaal kunt profiteren van de lichtinval gedurende de wisselende seizoenen en het uitzicht op de tuin.

Of misschien heb je een andere reden om een aanbouw te maken aan je huis. Een aanbouw aan de keuken, zodat je eindelijk dat vurig gewenste kookeiland kunt plaatsen of een uitbouw aan je woonkamer, simpelweg om meer leefruimte te hebben. Denk eens aan éen of twee slaapkamers erbij. Lijkt dat wat?

De volgende vraag is "waar" je die extra ruimte wilt. Aan de voorkant of de zijkant van je huis? Of juist aan de achterkant waardoor je een deel van je tuin een andere bestemming geeft. Wel eens gedacht aan een extra verdieping op de bestaande woning of bovenop de garage? Er zijn zoveel mogelijkheden.

En dan de stijl van je gewenste aanbouw. Moet het naadloos aansluiten bij de (materialen van) je bestaande woning of wil je juist dat het een fraai contrast vormt me de bestaande bouw? Een moderne aanbouw aan een traditioneel of wat ouder huis. Dit is iets wat musea in de hele wereld doen, dus waarom niet bij jouw huis. Het kan allemaal.

Wat je ook wilt, het is altijd belangrijk om in een vroeg stadium contact op te nemen met een expert. Overleg eens met een expert over je wensen en de mogelijkheden. Want naast alle overwegingen die hierboven genoemd staan, heb je ook nog te maken met praktische zaken als vergunningen, tekeningen en berekening. Laat je daarom adviseren door De Aanbouwspecialist. Dan ben je bij een deskundig en vertrouwd adres.

De Aanbouwspecialist
Abbenbroekstraat 10
1507 EK Zaandam

Tel. 06-42011431

Meer informatie :

https://www.hotfrog.nl/business/noord-holland/zaandam/de-aanbouwspecialist_5241079

http://www.brownbook.net/business/43493360/de-aanbouwspecialist

http://tupalo.com/en/zaandam/de-aanbouwspecialist