Transportbedrijf – Van der Werff

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen wij allerhande transporten, zoals kooiaap transport.

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden wij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door onze zeer uitgebreide IT bieden wij onze opdrachtgevers vergaande automatisering oplossingen/voordelen.

Ons wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al ons materiaal kan zelf lossen met onze uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Waalwijk, daarnaast beschikken wij over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland.