Badkamer rolgordijnen

Rolgordijnen kopen voor je badkamer? of rolgordijnen zinvol zijn in uw badkamer, hangt af van de situatie. Bij het plaatsen van rolgordijnen in een badkamer is het van belang dat de badkamer goed geventileerd wordt door middel van openslaande ramen of een mechanisch ventilatiesysteem. Een slecht geventileerde badkamer zal het product beschadigen. Rolgordijnen trekken vocht aan, dat de stof kan binnendringen en schimmel kan veroorzaken. Slechte badkamer ventilatie? Dan is het vaak verstandiger om een ​​ander type raamdecoratie te kiezen. Rolgordijnen voor natte ruimtes hebben een beperkte garantie omdat de luchtvochtigheid in de badkamer sterk kan variëren. Van schimmels wordt niemand blij!!

Als je een raam in je badkamer hebt, wil je er in verband met privacy iets voor hangen. Helaas zijn niet alle raamdecoraties geschikt voor badkamers. Dit heeft te maken met de inwerking van vocht op sommige materialen. Op maat gemaakte rolgordijnen zijn geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes. Dan moet je een speciaal rolgordijn kiezen dat geschikt is voor jouw badkamer. Ik heb gekozen voor een kunststof ketting die niet roest tijdens gebruik Het is beter Wat de versie betreft, raden we aan om de standaard versie te kiezen.

Wat zijn voordelen van badkamer rolgordijnen?

Vanaf nu hoef je je tijdens het douchen of baden geen zorgen meer te maken over dat voorbij lopende mensen naar binnen kunnen kijken. De rolgordijnen in de badkamer zijn niet transparant waardoor je volledige privacy hebt. Als je de deur ook op slot doet, kan niemand je meer storen. En er is niets fijner dan in de badkuip en ontspannende muziek op achtergrond. Badkamer rolgordijnen zijn geschikt voor alle vochtige ruimtes, Keuken, wasruimte of sauna. Rolgordijnen zijn relatief goedkope raambekleding en zijn eenvoudig te vervangen. Met andere kleurnuances, nieuwe kleur badmatten en wat accessoires is je badkamer weer als nieuw.