NIEUW (sport)massage & Coachingspraktijk Balance by Hands in Rijswijk

Met veel plezier mag ik hier bekend maken dat mijn praktijk (aan-huis) sinds kort geopend is in de wijk “De Strijp” in Rijswijk. Mijn naam is Robert Geijp en ik ben inmiddels 8 jaar actief als behandelaar / masseur.

Methodiek

Mijn visie is om mensen bewust te maken van het belang om PREVENTIEF bezig te zijn met hun gezondheid.

Om leden van een sport-  of healthclub of medewerkers van een onderneming daarin te stimuleren ben ik altijd op zoek naar actieve ondernemers in de regio. Ik heb namelijk een goed nieuw concept bedacht: de Pop-up massage! Ik kom éénmalig GRATIS een halve dag binnen uw sportclub / healthclub / onderneming ter introductie mijn diensten aanbieden om zo uw leden/medewerkers, maar ook u als clubhouder of werkgever de voordelen van mijn (preventieve) behandelingen te laten ervaren.

Daarnaast loopt er nog tot en met 28 februari 2018  een kennismakingsactie voor nieuwe klanten: 10% korting op een behandeling naar keuze in de praktijk of bij u aan huis!

Voor meer informatie: wwww.balancebyhands.nl, 06-48387914, info@balancebyhands.nl

Fysiotherapie binnen de regio

Hebt u binnen de regio Haaglanden dringend een fysiotherapeut nodig i.p.v. een masseur? B&B Healthcare fysiotherapie beschikt over meerder locaties in Den Haag en Ypenburg. U kunt direct een afspraak maken via de website.