One Day Retreat in Drenthe

Retreat om tot rust te komen

Dag in, dag uit, ‘aan’ staan. We houden continue meerdere ballen in de lucht en hebben daardoor nog maar weinig tijd voor onszelf. De me-time schiet er gewoon bij in. Toch is het goed om jezelf die tijd te gunnen! Een one day retreat biedt je wellicht een uitkomst.

Tijdens een ééndagsretraite kom je helemaal tot rust. Gedurende de dag volg je een programma waarin je o.a. een gezamenlijke meditatie doet en ontspannende yoga oefeningen.

Ben je geïnteresseerd? Ga dan eens op zoek naar one day retreats bij jou in de buurt. Ben je iemand die houdt van de natuur? Kijk dan misschien eens iets verder, een provincie als Drenthe biedt door de rust vaak een groter aanbod aan retreats die midden in de rustige natuur worden gehouden.

Wat kan ik verwachten van een one day retreat?

Een dag waarin je je weer verbindt met jezelf. Ontladen en opladen. Dit door meditatie, yoga, stiltemomenten, verbinden met gelijkgestemden, verbinden met de natuur. Omringd door groen, rust en de vogeltjes die fluiten.

One day retreats worden door heel Drenthe door verschillende coaches gegeven. Kijk bijvoorbeeld eens in de omgeving van Meppel en Hoogeveen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (JVB Marketing), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.