Site pictogram Goedbedrijf.com

Welke kleur kies je voor je nieuwe hoekbank?

Trendkleur, de beige hoekbank. Foto: Woonenzo
Trendkleur, de beige hoekbank. Foto: Woonenzo

De hoekbank is nog steeds een van de meest voorkomende type banken in onze woonkamers, en dat is niet voor niets. Dat de hoekbank onverminderd populair is gebleven komt mede door de riante uitstraling en de hoge mate van comfort. Een hoekbank leent zich ontzettend goed om een avondje te loungen, lekker te cocoonen, maar ook biedt hij genoeg zitplaats aan je bezoek. Iedereen houdt van de hoekbank, met zijn uitnodigende uitstraling. Je woonkamer krijgt er een luxe uitstraling van. Hoekbanken zijn in vele kleuren verkrijgbaar, hoe bepaal je welke kleur voor jouw woonkamer het meest geschikt is?

Trendkleuren voor de hoekbank

Ieder seizoen zien we specifieke kleuren voorbij komen die de grootste trends vormen onder (hoek)banken. Dit seizoen doen de kleuren cognac, blauw, antraciet en beige het opvallend goed. Het zijn aardse tinten die dus de boventoon voeren. Om een indicatie te krijgen welke kleur het goed zou kunnen doen in jouw woonkamer nemen we hier de grootste modekleuren met je door.

Welke kleur kies jij?

Om te bepalen welke kleur het beste binnen welk type interieur past nemen hier de kleurtrends met je door:

Om de look van je woonkamer af te ronden kies je voor een mooi fauteuil in dezelfde kleurschakering. Zo biedt jouw zithoek ruim voldoende plek voor het hele gezin en aan bezoek.

Mobiele versie afsluiten