Tijdregistratie software van ShiftBase

Wanneer je een eigen onderneming hebt en de onderneming gaat groeien, dan is er een grote kans dat je medewerkers aan moet gaan nemen. Dat is natuurlijk fijn, want het is een indicatie dat je onderneming het goed doet. Wanneer je personeel aan gaat nemen, zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je moet namelijk de uren van je personeel inplannen en deze moeten ook bijgehouden worden. Het aantal uren dat je personeel aan het werk is, dicteert namelijk hoeveel je ze moet betalen. Het is dan handig om te werken met speciale tijdregistratie software. Met tijdregistratie software kun jij als werkgever gemakkelijk de uren van je personeel bijhouden en kunnen je medewerkers dit zelf gemakkelijk invoeren en bijhouden voor hun eigen administratie. 

Tijdregistratie software van ShiftBase 

Wanneer je op zoek bent naar tijdregistratie software, dan is de software van ShiftBase zeer geschikt. Deze software zorgt er enerzijds voor dat jij als werkgever gemakkelijk alle uren van je werknemers bij kan houden en anderzijds zorgt het ervoor dat je werknemers gemakkelijk hun uren kunnen inzien en doorgeven. De tijdregistratie software van ShiftBase is namelijk erg veelzijdig. Zo kunnen medewerkers gemakkelijk via de speciale app hun uren doorgeven en bekijken. Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon en kan dus ook iedereen gebruikmaken van de app. Je medewerkers hebben dan altijd hun rooster op zak en kunnen hun uren doorgeven wanneer en waar ze maar willen. Dat maakt het voor je medewerkers natuurlijk alleen maar makkelijker. Ze hoeven dan niet per se achter hun computer te zitten en elke keer opnieuw in te loggen in een ingewikkeld systeem. Voor jouzelf als werkgever is de tijdregistratie software van ShiftBase ook erg handig. Je kunt namelijk in een oogopslag zien welke medewerkers en voor wanneer zijn ingeroosterd. Daarnaast kun je ook bijhouden wie er is ingeklokt, middels een online kloksysteem. Ook is de urenregistratie te automatiseren. De tijdregistratie software van ShiftBase kan namelijk voor jou automatisch berekenen wat de actuele personeelskosten zijn per medewerker en ook pauzes en toeslagen kunnen automatisch worden berekend. Naast tijdregistratie software biedt ShiftBase ook andere software aan. Je kunt bij ShiftBase onder andere terecht voor software voor: 

Personeelsplanning 
Administratie 
Werkroosters 

ShiftBase biedt dus verschillende software aan die jou kunnen helpen met het beheren van je werknemers. Zo kun je gebruikmaken van de speciale software om werkroosters te maken. Je hoeft daarmee niet meer handmatig alles in een Excel-bestand te doen. Deze software voor werkroosters werkt ook weer samen met de software voor de urenregistratie. Zo kun je dus heel veel processen automatiseren. Je hoeft dan minder tijd te steken in het maken van werkroosters en het bijhouden van de uren van je werknemers. Zo ontstaat er minder kans op fouten en dat is voor zowel jou als werkgever als voor je werknemers natuurlijk een stuk prettiger. 

Probeer de software de eerste dertig dagen gratis 

Als jij nu ook behoefte hebt aan speciale tijdregistratie software voor je onderneming, kijk dan eens op op de website van ShiftBase voor meer informatie. Je kunt via de site precies zien wat de software voor jouw onderneming kan betekenen. Het automatiseren van werkroosters en de urenregistratie kan voor jou heel veel opleveren. Het is niet alleen voor jou als werkgever een stuk overzichtelijker, maar voor je medewerkers ook een stuk gemakkelijker. Ze kunnen via de app eenvoudig hun uren klokken en jij kan precies bijhouden wie hoeveel uren gewerkt heeft. Wanneer je interesse hebt, kun je de software van ShiftBase de eerste dertig dagen gratis uitproberen. Neem hiervoor via ShiftBase contact op of vraag een offerte aan.