De 5 leukste teambuildings van het moment

Home  /   De 5 leukste teambuildings van het moment

Funkey biedt een database aan met honderden unieke en onvergetelijke teambuildings. Wij selecteerden de 5 teambuildings die je absoluut gedaan moet hebben.

Schermen

De meesten zijn bekend met de schermsport, maar weinigen hebben het nog maar aangedurfd om in beschermpak te kruipen en elkaar te lijf te gaan met degens. Net daarom is een scherm teambuilding zo verrassend en uniek. Het is absoluut een ervaring, sportief, leerrijk en, met momenten, absoluut hilarisch.

De Mol Spel

Wie wil er niet een keer de spanning beleven van het Wie Is De Mol-televisieprogramma. Deze teambuilding volgt losjes hetzelfde concept. De groep wordt onderverdeeld in verschillende teams met telkens één mol. Kunnen de teamleden de mol ontmaskeren dan verdienen ze hier punten mee.

Gin Tasting

Altijd willen weten wat de verschillende gins zo typerend maakt, en vooral, wat is jouw perfecte gin-tonic. Tijdens deze workshop wordt alles tot in de puntjes uitgelegd, van destillatietechnieken tot de botanicals. Er kan uiteraard ook uiteraard geproefd worden. Deze teambuilding is interessant en vooral lekker relaxed.

Wavekarting

Aan 40 kilometer per uur met een motorboot over de golven suizen, het is zowaar mogelijk met de wavekarts. Vertrekkende vanuit Cadzand mag je achter het stuur kruipen van een wavekart en lekker gas geven. Deze teambuilding is sensationeel en een ervaring om nooit te vergeten. Vooral aan te raden tijdens de zomerperiode.

Prison Island Eeklo

Prison Island in Eeklo is een unieke combinatie tussen Fort Boyard en een escape spel. Verdeeld in teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in de 25 cellen van een gevangenis. Elk van deze opdrachten vereist een bepaald talent. Aan het team om te bepalen wie het meest geschikt is voor welke opdracht.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.