Veilig rijden met een paardentrailer

Rijd je weleens met een paardentrailer? Wanneer je een camerasysteem in de trailer plaatst kun je tijdens het rijden je paarden in de gaten houden. De waterdichte, robuuste camera’s van VanZwitserland zijn hier uiterst geschikt voor.  De camera geeft altijd een stabiel beeld, of je nu over de snelweg aan het rijden bent of over een hobbelige weg. Naast het plaatsen van deze camera, is er ook nog de mogelijkheid om een camera te plaatsten voor hulp tijdens het achteruitrijden. Je kunt deze activeren door de versnellingspook in zijn achteruit te zetten. Uiteraard is het ook mogelijk deze handmatig te activeren.

www.vanzwitserland.nl biedt verschillende camera’s die geschikt zijn voor de paardentrailer. Ten eerste biedt deze webshop de VZ107 paardentrailer achteruitrijcameraset met 1 camera. Deze set is draadloos. De set komt met een draadloze camera en een zeven inch lcd-scherm van maar een centimeter dik. Deze set is eenvoudig te installeren. Je kunt hem zowel in de trailer plaatsen als bevestigen als achteruitrijcamera.

Zo een zelfde set is ook te krijgen met twee camera’s. Ook deze camera’s zijn beiden draadloos. Tuurlijk is er ook de mogelijkheid om een bedraad systeem aan te schaffen. Dit systeem is minder gevoelig voor storing van buitenaf. Indien mogelijk, is dit systeem zeker aan te raden, met name voor paardenvrachtwagens.

Van Zwitserland is een bedrijf wat deze camera’s levert. Haar missie is om kwalitatieve  producten en een snelle, efficiënte service te bieden tegen een eerlijke prijs. De producten die in deze webshop te koop zijn, worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Om deze garantie te kunnen bieden, is het beste kwaliteitsmanagementsysteem in de auto-industrie geïmplementeerd. Van Zwitserland volgt de technische ontwikkelingen op de voet en is hierdoor in staat de prestaties naar haar partners keer op keer te overtreffen.

Voor advies over de beste achteruitrijcamera en het installeren hiervan kun je een bezoek brengen aan www.vanzwitserland.nl.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.