Zakelijk geld lenen zonder jaarcijfers

Geld lenen wordt steeds makkelijker. Een lening kun je aanvragen vanaf het comfort van je eigen computer thuis en daarbij is het vaak al binnen tien minuten gedaan. Dit geldt voor persoonlijke en de zakelijke lening. Vroeger was een zakelijke lening aanvragen een klus die heel lang kon duren en waarbij je ook nog eens het vertrouwen van de bank moest inwinnen.  Nu is het hele proces gedigitaliseerd. Je kunt op zakelijkelening.nl alle belangrijke kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. De website brengt acht kredietverstrekkers in het overzicht, zodat je hiertussen makkelijk kunt vergelijken. Want het verstandigste is: laat jezelf eens goed informeren over de onderlinge verschillen tussen de partijen. De vergelijkingssite is de meest eenvoudige maner om de meest succesvolle lening af te sluiten. Naast het vergelijken van de leningen zijn er nog een aantal dingen waar de website van dienst blijkt te zijn. De website verstrekt namelijk ook allerlei informatie op het gebied van de financiële wereld. Deze informatie is zowel de beginnende als de meer gevorderde ondernemer van dienst. Daarnaast biedt de website ook berichtgeving uit de zakelijke wereld en voornamelijk economische trends die de interesses wekken van de ondernemer.

Zoals al eerder is beweerd: een zakelijke lening aanvragen kost erg weinig tijd. De kredietaanvraag dei u doet wordt al binnen 24 uur beoordeeld. De aanvraag gaat volledig digitaal en kost u enkele minuten. Dit kun u op uw gemak doen in uw eigen woning. Slechts één werkdag later weet u al of de kredietaanvraag succesvol is verlopen of niet.

Er zijn twee voornaamste kredietverstrekkers die u kunt raadplegen. Dit zijn Swish Fund en Funding circle. Funding Circle is een kredietverstrekker die het meest eenvoudig opereert. Met deze kredietverstrekker kunt u al een krediet aanvragen zonder dat u uw transactie-overzicht hoeft op te geven.

Swish Fund is een populaire kredietverstrekker waar u terecht kan voor zakelijke leningen van 3.000 tot 250.000 euro.

Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.