De 5 leukste teambuilding die je gedaan moét hebben

Home  /   De 5 leukste teambuilding die je gedaan moét hebben

Via teambuilding database Funkey konden we verschillende teambuildings uitproberen. De 5 leukste teambuildings kan je hieronder vinden.

Moorddiner

Moorddiner is een detectivespel waarbij je tips kan verzamelen door met je team opdrachten uit te voeren. Het leuke hieraan is dat de moordenaar tracht het spel te saboteren. Dit maakt het dus extra spannend! De beste detective krijgt ook nog eens een gepaste beloning.

Laser Kleiduif

Het laser kleiduifschieten is een veilige en milieuvriendelijke variant van het klassieke kleiduifschieten. Omdat je schiet met infrarood licht in plaats van met echte hagel, heb je geen terugslag. Dit maakt het ook erg toegankelijk voor kinderen.

Je schiet met echte Winchestergeweren, wat het kleiduifschieten net echt maakt. Bovendien zit er een leuk competitie-element in. Per vijf deelnemers wordt een kleiduif afgeschoten, maar wie raakt hem het eerst?

Bumperball

Bumperball is een vrij recente sport die is komen overwaaien uit Zweden en het recept is voor een knotsgek event, letterlijk. Je kruipt namelijk in een gigantische opblaasbare bal waarmee je zonder blutsen of builen tegen andere kan botsen.

In de ballen wordt dan een spelletje voetbal gespeeld. Hilariteit verzekerd!

Archery Tag

Een andere geïmporteerde sport is Archery Tag, deze keer uit de Verenigde Staten. Het concept is vergelijkbaar met paintball. Alleen schiet je niet met verfkogels, maar met pijlen! Gelukkig zijn de pijlen voorzien van een brede rubberen dop zodat de activiteit niet pijnlijk is. Bovendien is het minder smerig en kan het op een veel kleinere oppervlakte gespeeld worden.