Bubbelbad of keramische grill kopen

Je zult wel denken, wat een rare combinatie. Wie gaat er nou een keramische BBQ en een hottub kopen?

Toevallig heeft Spatrend beide producten in de showroom staan, dus de combinatie is op zichzelf niet eens zo vreemd. Spatrend is een leverancier van luxe lifestyle producten, zoals luxe tuinmeubelen, Hotspring jacuzzi voor buiten, en de kamado chef keramische bbq.

Keramische bbq

De keramische BBq’s van Kamado zijn te vergelijken met een green egg, maar minder duur en vaak uitgebreider in functionaliteit. Het fijne is dat je de Kamado chef voor diverse gerechten kunt inzetten en gebruiken. Zo kun je pizza’s maken, vis roken of gewoon grillen en bbbq-en. Vaak wordt de kamado grill ook in de winter gebruikt. Bijvoorbeeld voor het kerstdiner waarbij je je gerecht gewoon buiten kunt grillen of roken terwijl je geniet van een wijntje en een hapje vooraf.

Hottubs van Hotspring

Een jacuzzi van hotspring is een hoogwaardige jacuzzi die van alle gemakken is voorzien. Zo heb je een handig bedieningspaneel die bovendien waterdicht is. Met dit bedieningspaneel kun je gemakkelijk alle massagejets regelen, verlichting instellen en nog veel meer!

In de showroom in Valkenswaard kun je diverse artikelen zien, voelen en zelfs uitproberen. Maak een afspraak en neem je zwembroek mee, om de hotspring jacuzzi voor buiten zelf te kunnen ervaren. Een buiten jacuzzi kopen doe je natuurlijk pas wanneer je hem hebt uit kunnen proberen, en dat is bij Spatrend mogelijk!

Dit artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.