Een bootje huren in De Biesbosch: een leerzame dag op het water!

Home  /   Een bootje huren in De Biesbosch: een leerzame dag op het water!

Het natuurleven in de Biesbosch is magnifiek, dat zult u merken als u met een gehuurde boot (met uw kinderen of ander gezelschap) door De Biesbosch vaart. De Biesbosch is immers de grootste zoetwaterdelta in Europa. Bij Biesbosch Sloepen Verhuur kunt u een boot huren voor zo’n natuurdag op het water.

Zij adviseren u precies waar u naar toe moet varen om van een perfecte waterdag ook nog een leerzame dag te maken. U krijgt de vaarroutes mee. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken.  Een verrekijker is op zo’n dag natuurlijk onontbeerlijk. Die zult u zelf moeten meebrengen, maar voor de rest is de te huren boot compleet! Zelfs een vaarbewijs is niet nodig.

Neem snel een kijkje op Biesbosch Sloepenverhuur