MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Cursus mindfulness

GB-Waardering

Heb je dat ook weleens? Je bent grestressed van je werk en weet er niet goed raad mee. Je neemt het mee naar huis, en blijft s'nachts malen over dat wat je dwars zit. In zo'n geval zou mindfulness uitkomst kunnen bieden om je wat meer rust te geven. Pieter Arnou kan je als mindfulness coach helpen met het beter omgaan met stress. Mindfulness betekent; met aandacht aanwezig zijn in het huidige moment, zonder daarover een oordeel te hebben. Bij onplezierige gedachten of gevoelens hebben we vaak de neiging deze af te keuren of te onderdrukken. Dit heeft een ongunstig effect. Mindfulness leert je om een meer accepterende houding aan te nemen ten aanzien van je gedachten, gevoelens en emoties.

De mindfulness cursus die Pieter Arnou aanbiedt geeft je meer houvast wanneer je stress ervaart of beter wilt omgaan met een diagnose kanker. Pieter Arnou is een voormalig huisarts en is als categorie-1 mindfulness trainer aangesloten bij het VMBN. oen Pieter zelf de diagnose kanker kreeg is hij een cursus mindfulness gaan doen, en hij merkte dat dit uitkomst bood bij het bevatten van de diagnose en het omgaan met de gevoelens die hiermee gepaard gaan. Later is Pieter hiermee verder gegaan en heeft hij zijn categorie-1 certificaat behaald, de hoogste opleiding die je kunt genieten als mindfulness trainer.

De trainingen worden gegeven in het centrum van Tilburg, dus wanneer je op het internet zoekt op mindfulness Tilburg, kom je de site van pieter Arnou vrij snel tegen.

Article Statistic
Posted in : Spiritueel
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Cursus mindfulness

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

april 2018
M D W D V Z Z
« mrt   mei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact