MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Typen kartonnen verzenddozen

GB-Waardering


Ben je op zoek naar verzenddozen? Je kunt online een reeks verschillende soorten verzenddozen vinden die kunnen worden aangepast of bedrukt om aan je individuele behoeften te voldoen. We leggen je graag uit welke verzenddozen er zijn:

Verzenddozen: doos met deksel
Doos en deksel verpakking in deze stijl wordt plat verpakt geleverd en is gemakkelijk op te bergen. Ze worden vervaardigd door zeer weinig afvalproduct achter te laten, dus de productie is zeer economisch. De hoeken van deze verzenddozen vereisen lijm, tape of draad tijdens de montage om alles op zijn plaats te houden. We kunnen deze dozen desgewenst met maximaal 2 kleuren bedrukken, wat geweldig is voor naamsbekendheid. Heel geschikt als verzenddozen.

Verzenddozen: gestanste doos
Gestanste verzendozen zijn zelfsluitende dozen en worden meestal gebruikt voor het verzenden van kleine artikelen. Deze verzenddozen zijn zowel robuust als snel en eenvoudig te monteren, wat de belangrijkste redenen zijn waarom ze voor verzending worden gebruikt. Ze kunnen worden geprint of geproduceerd in wit of bruin golfkarton. Deze verzenddozen krijg je plat verpakt, hetzij op een pallet of vastgebonden in hanteerbare bundels, op basis van je op maat gemaakte eisen.

Verzenddozen: envelop basis
De basis stijl van deze verzenddozenheeft het uiterlijk van een verzegelde envelop. De aard van de basis zorgt voor een snelle constructie zonder de noodzaak van tape of lijm. Deze verzenddozen hebben ook een instop deksel dat mooi sluit. We kunnen deze stijl van vak op verschillende manieren aanpassen op basis van je wensen. We kunnen perforaties toevoegen om ze klaar te maken voor de plank, een vergrendelingstab toe te voegen om de sluiting te vergemakkelijken, of zelfs de bovenste flap volledig verwijderen om een ​​display te vormen.

Verzenddozen: Five Panel Wrap
De 5 panel wrap verzenddozen worden gebruikt voor het verpakken van lange, smalle producten. Deze verzenddozen kunnen worden vervaardigd met golfkarton met enkele of dubbele wand, afhankelijk van het beschermingsniveau dat je nodig hebt. Deze verzenddozen worden geleverd als een vlak pakket en moeten worden voorzien van tape. We kunnen deze verpakking desgewenst ook voorzien van een 1 of 2 kleurenprint, ideaal voor het brandmerken van je productverpakking.

Article Statistic
Posted in : Vervoer en transport
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Typen kartonnen verzenddozen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

april 2018
M D W D V Z Z
« mrt   mei »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact