Alles wat je moet weten over paraplus bedrukken

Home  /   Alles wat je moet weten over paraplus bedrukken


Er zijn veel opties om je voor paraplu bedrukken. Winkels gebruiken en combineren een aantal verschillende printprocessen om je promotionele paraplu te creëren en te bedrukken: dye-sublimatie, zeefdruk, 4-kleuren print, transferprint, borduurwerk en ouderwetse naai-. Je kunt ook opvallende, promotioneel bedrukte paraplus laten maken om je merk te laten zien. Hieronder vindt je meer informatie over promotionele paraplu bedrukken.

Opties paraplu bedrukken
Paraplu's met een aangepast ontwerp kunnen verschillende speciale effecten hebben, waaronder een schaduwshow. Zo kan je een unieke, verbluffende promotionele paraplu laten bedrukken. Digitaal geprinte paraplu's maken printen van panelen mogelijk met levendige kleuren en patronen. Een paraplu bedrukken is een originele manier van het tonen van je merk aan veel mensen. In Nederland regent het vaak dus worden veel paraplu’s veel gebruikt. Zo kun je je merk of boodschap van je bedrijf op een leuke manier overbrengen.

Beschikbaar voor kortere productieseries
Dye sublimation printing is de toepassing van sublimatie-inkten op een oppervlak met behulp van een hittepers om de vereiste combinatie van warmte, tijd en druk te verschaffen. Geborduurde paraplus kunnen worden gecombineerd met traditionele drukmethoden en bieden een combinatie van decoratietechnieken. Fabrieken gebruiken de nieuwste computergestuurde meerkoppige borduurmachines om panelen, labels, labels en parapluhoezen te versieren. Het vierkleurenafdrukproces (fine art printing) kan worden gebruikt voor het reproduceren van illustraties en galeriestukken waar dramatische kleuren vereist zijn. Het is een duurder afdrukproces maar biedt diepte en kleur.

Metallic paraplu bedrukken
Metallic paraplu bedrukking kan een gedetailleerd metallic-logo-effect bieden op promotionele paraplus. We gebruiken echt goud in kleine hoeveelheden van het basismateriaal, waardoor de afdruk prachtig wordt. Folie is een andere manier van decoratie en de effecten zijn verbluffend en komen in verschillende kleuren en texturen voor paraplu bedrukken. Zeefdruk is een traditionele methode, zeer effectief en langdurig. Een afbeelding wordt met inkt op het parapluoppervlak overgebracht, dat door een gestencild 'zeefdrukdoek' wordt geperst en met een lichtgevoelige emulsie wordt behandeld.