MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker

Tips Die Je Kunt Gebruiken Om Gel Nagellak Zelf Thuis Aan Te Brengen

Net als jij, houdt elke dame van een gel nail kit. Dit komt omdat het effect op de nagels er prachtig uitziet terwijl ze glanzen onder natuurlijk licht. Maar voordat je een gel manicure gaat proberen, moet je goed voorbereid zijn en jezelf opleiden met wat je wel en niet moet doen.

 

 

Goede Research

Nooit aarzelen om te onderzoeken, dat kan via het internet of door het kijken in tijdschriften. Voor tutorials en trucs moet u altijd vertrouwen op officiële bronnen. Bekijk video's om te weten hoe u de gellack kunt aanbrengen. In uw vrije tijd moet u beginnen met het noteren van punten die belangrijk voor u lijken. Vanzelfsprekend lees je blogs die meer vertellen over hoe je een gel manicure met gellak lang mee kunt gaan.

 

Oefen veel op je nagels

Een perfecte nailart vereist enorm veel geduld en oefening. Dus als het de eerste keer is, moet je de nagels goed voorbereiden. Nadat u uw hand grondig hebt gewassen, vijlt u de nagels in vorm die u in gedachten heeft. Zorg ervoor dat je een goede primer gebruikt voor dat u de gel nagellak gaat aanbrengen. Om het eenvoudiger te maken, kunt u makelijk gel nagellak starter set kopen.

 

Verzamel essentials

Zorg voordat je er aan begint alles hebt wat je nodig hebt. Voor een gellak manicure thuis, moet u een LED of UV lamp hebben en natuurlijk de gel nagellak kleuren die u wilt gebruiken. Wees goed voorbereid als het u eerste keer is. Als het net is gedroogt raak geen voorwerp  aan tot dat het goed droog is.

 

 

Gebruik een juiste verwijderingstechniek

Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een goede verwijderingstechniek, zodat je de nagels niet beschadigd. Gebruik altijd gel nagellak remover wraps om de lak te verwijderen. Voor restanten van kleuren, moet je een oranje stok pakken en de gel voorzichtig optillen zodat het er af gaat. Later moet je een paar druppels aceton gelijkmatig aanbrengen en ze een paar minuten met stukjes folie bedekken.

 

Breng nooit dikke lagen aan

Net als bij een gewone nagellak, moet u gelijkmatig op de nagels aanbrengen. Als de lak dik is, kan het de glans beïnvloeden wanneer u de nagels onder ultraviolet licht uithardt. U kunt altijd de droge penseeltechniek gebruiken om overtollige glans weg te vegen en over het gedeelte te verspreiden zodat het er goed uitziet.

 

Was nooit handen

Je kunt je handen wassen voor het aanbrengen van de gel nagellak. Het is goed om de nagels dan goed te drogen, zodat u het gemakkelijk aan kunt brengen. Maar als de nagellak er eenmaal iop zit, is het essentieel om de handen niet te wassen. Dit helpt zodat de gel polish goed blijft zitten.

 

 

Breng de lak niet op de huid aan

Stel u raakt de huid aan bij het lakken met gel lack, verwijder het dan meteen. Het wordt aanbevolen om een ​​schuine borstel te gebruiken voordat je nagels uithardt. Met dit hulpmiddel kunt u het gebied rondom de nagelriemen en de zijkanten reinigen met manicure woodsticks.

 

Maak een gedetailleerde zelfstudie als u uw nagels thuis zelf wilt lakken met gellak. U kunt ook verschillende kleuren combineren voor de manicure.

Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Tips Die Je Kunt Gebruiken Om Gel Nagellak Zelf Thuis Aan Te Brengen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

maart 2018
M D W D V Z Z
« feb   apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact